Motokros kazasında ayağını kırdı

Geçtiğimiz akşam Bebek’te Cem Hakko ile sevgilisi Ronit Gülcan’a rastladım.

Baş başa yemek yemek için Bebek Balıkçısı’na giriyorlardı. Ama asıl gözüme takılan, Hakko’nun koltuk değnekleri yardımıyla yürümesi oldu. Sonradan öğrendim ki Cem Bey geçen hafta bir kaza geçirmiş, motokros yaparken düşüp ayağını kırmış. Bir süre ayağı alçıda olacak, çok sevdiği spor aktivitelerinden de mecburen uzak kalacakmış. Buna rağmen keyfi yerinde görünen Cem Hakko, gecenin sonunda Ronit Hanım’ın kullandığı ciple evine döndü. Ayağındaki sorun nedeniyle de arka koltukta oturmayı tercih etti.

Simide talim
Feniş Holding’in patronu Sedat Aloğlu’nun eşi Yasemin Hanım, önümüzdeki ay Nişantaşı’nda kumaş mağazası açacak. Hazırlıklara hız veren Aloğlu, hemen her gün eksikleri gidermek ve işleri kontrol etmek için soluğu Nişantaşı’nda alıyor. Bu koşuşturma içinde yemek yemeye bile fırsat bulamadığından olsa gerek, öğünlerini genellikle simitle geçiştiriyor.

Antalya’da bayram havası
Hakkında açılan davalar düşünce Türkiye’ye giriş yasağı kalkan müteahhit Hasan Erdem, Miami’den İstanbul’a döndü. Erdem, eşi Ayşe Hanım ve üçüzleri ile birlikte bayram tatilini Antalya’da geçirdi. Eşine kavuşmanın mutluluğu ise Ayşe Erdem’in gözlerinden okunuyordu.

Yardım melekleri
Motokros kazasında ayağını kırdı
Bisse Yönetim Kurulu üyesi Asiye Kefeli ile Şahinler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Selma Şahin, geçtiğimiz akşam Omurilik Felçlileri Derneği yararına Swissotel’de düzenlenen geceye katıldı. Bu kuruluş için gönüllü olarak çalışan iki iş kadını, gece boyunca da derneğe nasıl katkıda bulunabileceklerini konuştu. Kefeli ve Şahin’in aynı zamanda yardıma muhtaç çocuklara gönüllü annelik yaptığını belirteyim.

2009’da evlenecekler
Kaya Çilingiroğlu ile görüntülenince tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelen Sinem Erülgen’i aşk heyecanı sardı. Ergülgen’in son aşkının Aydın-Söke’de çiftçilikle uğraşan işadamı Halil Aktay olduğu ortaya çıktı. Çift, yaklaşık üç aydır birlikte ve Erülgen sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafları Facebook sayfasına koyarak mutluluğunu arkadaşlarıyla paylaşıyor. İlk evliliğini Mustafa Koç’un eşi Caroline Hanım’ın kız kardeşi Madeleine Giraud ile yapan, geçtiğimiz yıllarda da eşinden boşanan Halil Aktay ve Sinem Erülgen’in evlilik kararı aldığı, önümüzdeki yıl nikáh masasına oturacakları konuşuluyor. Halil Bey’in ilk evliliğinden Cem adında bir oğlunun olduğunu da hatırlatayım.

Uludağ yılbaşına hazır
Uludağ’daki Alkoçlar Otel’in sahibi Ender Alkoçlar, kar yağmaması yüzünden sıkıntıya düşen ve bir türlü sezonu açamayan kayakçıların yüzünü güldürdü. Alkoçlar, pistleri kayılabilir hale getirmek için uzun süredir kullanılmayan suni kar sistemini devreye soktu. 6 yıl önce kurulan ve daha sonra kullanılmayan kar makinelerini kullanarak dağdaki tüm pistleri beyaza bürüyen Ender Bey, "Bu yolla pistleri yılbaşına da hazır edeceğiz" dedi.

Ona da çıkabilir
Beymen Brasserie’nin önünde, Milli Piyango satıcısının tezgahına yanaşan Alara Uzan, kendisi ve eşi Cem Uzan için birkaç bilet seçtikten sonra, son rakamları 7 ile biten biletlerden birkaçını da kardeşi Seben Koçibey için satın aldı. Bu anı Türkiye’nin en çok satan sosyete dergilerinden Hello dergisi görüntülemeyi başardı.

Zen’in Yunan dostu
Aslı Zen, geçtiğimiz gün bir erkek arkadaşı ile Bebek’te yürüyüş yaparken objektiflere takıldı. Güzel şarkıcı, kendisini görüntüleyen basın mensuplarının soruları üzerine, yanındaki gencin Yunanlı bir arkadaşı olduğunu ve ona İstanbul’u gezdirdiğini söyledi. Adının Mehçel olduğu öğrenilen genç, fotoğrafının çekilmesinden önceleri rahatsızlık duysa da sonradan rahatladı ve herkese iyi bayramlar diledi.

Kendi İstanbul’da eski sevgili Çeşme’de
Evlilik müjdesi beklenirken ayrılık haberi veren Derin Mermerci ile Mehmet Germiyanlıgil, bayramı da başka şehirlerde geçirdi. Tatilde İstanbul’dan ayrılmak istemeyen Germiyanlıgil, sık sık bir ay önce satın aldığı Aston Martin marka otomobiliyle caddelerde boy gösterdi. O İstanbul’un keyfini sürerken, kısa süre öncesine kadar her yere birlikte gittiği Derin Mermerci ise İzmir taraflarındaydı. Mermerci, bayramı arkadaşı Tolga Sezgin’le birlikte Çeşme-Alaçatı’da geçirdi.

Annesinin mezarını ziyaret etti
4 milyar dolarlık kişisel serveti ile Türkiye’nin en zenginleri listesinde üst sıralarda yer alan Hüsnü Özyeğin, bayram tatilini fırsat bilip İzmir’e gitti. Orada, geçtiğimiz aylarda kaybettiği annesinin mezarını da ziyaret eden işadamı, Swissotel Grand Efes’teki tatiline birkaç gün daha devam edecek.

Yazarın Tüm Yazıları