Mos tabela şirketi oldu

Türkiye’nin en büyük kuaför salonu zincirlerinden MOS tabela şirketi oldu.

Haberin Devamı

19 yıl önce Muammer Yaprakgül, Orhan Bademli ve Sedat Kamaz, adlarının baş harflerini birleştirerek Maçka’da MOS Kuaför’ü açmıştı. Sedat Kamaz’ın ölümüyle eşi Gülay Kamaz’ın devam ettirdiği ortaklık, Yaprakgül ile Bademli’nin arasının açılması üzerine bozulmuştu. İmza yetkisi olan Yaprakgül’ün ortaklıktan çıkardığı Bademli, şirkette yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. İki ortak arasındaki son gelişmeler ise şöyle: Muammer Yaprakgül, borçlardan kurtulmak amacıyla Maçka’da 20 yıldır faaliyet gösteren MOS tabelasını indirdi ve Mosas adıyla Sarıyer’deki Fatih Sultan Mehmet Mah. Alaçam Sokak’a taşıdı. Nişantaşı’ndaki City’s Alışveriş Merkezi’nin içindeki MOS’ta müşterilerine hizmet veren Orhan Bademli ise 3 yılda 15 dava açtığı Muammer Yaprakgül ile bugün İstanbul 14. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek dava ile kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Arabesk eğlencesi

Kariyerinde 9 olimpiyat altın madalyası bulunan ABD’li eski efsanevi atlet Carl Lewis, Nike’ın düzenlediği “We Run İstanbul” etkinliği için geldiği İstanbul’da ilk gecesinde Maçka’daki Arabesque adlı mekana gitti. Ünlü atlet, mekanın oryantallerine para yapıştırdı.

Patronlar balık avladı

Avrupa’nın en büyük 3 balıkçılık yarışmasından biri olarak kabul edilen ‘Vodafone Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’, Port Alaçatı Marina’da 6-7 Ekim tarihleri arasında yapıldı. Turnuvaya avcılık tutkularıyla bilinen Cem Boyner ve Mustafa Taviloğlu’nun yanı sıra Halis Komili, İskender Atakan ve Gökhan Çarmıklı da katıldı. Vodafone Red’in birinci yılının da kutlandığı turnuva, Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars’ın performansıyla renklendi.

Antrenman turları

İstanbul gecelerinin en hızlı çapkınlarından olan Cem Cantaş, Tuba Ünsal ile kısa süren evliliğinin ardından ortalardan kaybolmuştu. Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Cantaş, geçtiğimiz hafta sonu Asmalımescit sokaklarında bir kadın arkadaşıyla görüntülendi.

Alaturka gecesi

Yıldız Tilbe, çarşamba gecesi Nahide Rüya Adası’nda alaturka şarkılardan bir demet sunacak. Tilbe’ye sahnede, Nahide Show ekibi de eşlik edecek.

Yazarın Tüm Yazıları