Mor iç çamaşırları giymiştim

RUMUZ: GARİPRüyamda, hamile olduğumu ama düşük yaptığımı gördüm (bekarım).

Ama rüyamda annem benim düşük yapmadığımı hálá hamile olduğumu iddia ediyordu. Diğer rüyamda ise, üstümde mor bir etek ve mor bir iç çamaşırı var. Kız kardeşim yere doğru uzanıp eteğimin altını çekmeye başlıyor.

Aynı gün, annem benim bir kıyafet beğendiğimi annem ve babama göstermek için kıyafeti denediğim sırada kendimi kameraya çektiğimi söyledi. Fakat elbisenin arka kısmını göstermek için döndüğümde iç çamaşırım yokmuş ve arka kısım açıktaymış. Hemen toparlanıp iğneyle tutturuyorum arka kısmı. Bu arada ailem de bunları videodan izliyordu.


YORUM: Rüyada hamilelik yeni başlangıçlar, yeni plan ve projeler anlamındadır. Normal koşullar altında rüyanızda hamile olmanıza ve düşük yaptığınızı görmenize, annenizin ise hálá hamile olduğunuzu iddia etmesine dayanarak birinci rüyanızın, sizin en başta umutlanıp ardından bittiğini düşündüğünüz bir olayın veya planın, anneniz tarafından hálá oluru olduğu şeklinde değerlendirildiğini ifade ettiğini söylerdim.

Ancak birinci rüyanız ve ikinci rüyanızı bir arada değerlendirdiğim zaman, ailenizden ve yakın çevrenizden saklamak istediğiniz (iç çamaşırları, hamilelik) daha doğrusu onların görmelerini istediğiniz şekilde (kameraya çekmeniz) anlatmak istediğiniz, kız kardeşinizin de size destek verdiği bir olayın, anneniz tarafından tüm gerçekliği ile ortaya çıkarıldığı (arka kısmı açıkta bırakan görüntü) veya çıkarılmak üzere olduğu şeklinde bir sonuca varıyorum.

Çamaşırları ortaya çıkarmaması için aşağı çekilen etek, kamera çekiminde arka kısmın açıkta kalması, iç çamaşırı giymemiş olmanız ve görüntüyü iğneyle kapatmaya çalışmanız şeklindeki görüntü ve sembolleri bir araya getirerek yorumlarsak, saklanmaya çalışılan gerçekler, karşı cinsi içeren cinsel konular da olabilir büyük olasılıkla. Bu konularda ailenin bayan kanadı olarak bir araya gelip, sorunu çözmek ya da birbirinizi anlamak için ard arda konuşmalar yaptıysanız, bu rüyalar bu olayların devamında görülmüş olmalı. Bir de, eğer herhangi bir kıyafetinizin dekolte kısımlarının kamufle edilmesi ile ilgili aile içi çok fazla konuşma yaptıysanız, bu da bu tür rüyalar görmenize neden olmuş olabilir.
Yazarın Tüm Yazıları