Moda tutkunları partide buluştu

Moda dergisi Elle, geçtiğimiz hafta düzenlenen “İstanbul Moda Haftası-İstanbul Fashion Week (IFW)” kapsamında, W İstanbul’da bir parti verdi.

Cuma gecesi Bahar Korçan defilesinin ardından gerçekleşen davet, moda haftasının yabancı konukları, tasarımcılar, modeller ve ıstanbul sosyetesinin tanınmış simalarını bir araya getirdi. Elle Yayın Yönetmeni Işın Görmüş’ün ev sahipliği yaptığı partiye yabancı basın da ilgi gösterdi. Konukların şıklık yarışına girdiği gecede en çok dikkat çeken ise iki ünlü çiftti. Eda Taşpınar sevgilisi Bora Kozanoğlu ile, Bennu Gerede de 15 günlük flörtü Cem Büyükhanlı ile samimi görüntüler sergiledi...

Balık ziyafeti
Geçtiğimiz yıllarda ıstanbul’daki Sherlock Holmes Bar’ı işleten Cem Bişkin, artık ızmir-Urla’da açılan Mythos Balık Restoranı’nın işletmeciliğini yapıyor. Bişkin, sanat ve iş dünyasının tanınmış isimlerini konuk ettiği mekânında önceki gün ızmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ağırladı. Kocaoğlu, restoranda ailesiyle balık keyfi yaptı.

Mutfağa girdi
Yılmaz Erdoğan, önceki gece ıstanbul’un popüler meyhanelerinden Kalamata’daydı. Mutfağa çok meraklı olduğunu belirterek “Yemek yemek benim için bir zevk” diyen sanatçı, meyhanenin mezelerini çok beğendiğini söyledi. Mekânın mutfağına giren Erdoğan, işletmeci Beyza Gürbüzer’i ve mutfak ekibini tebrik etti.

Sirtaki yaptı
İşletmeciliğini 27 yıllık meyhaneci Beyza Gürbüzer’in üstlendiği Kalamata’da haftanın beş günü Kosta ve Tuba sahne alıyor. Mekânın önceki günkü konukları arasında avukat şebnem Işık da vardı. Solist Tuba ile sirtaki yapan Işık, arkadaşlarına bu dansta ne kadar iddialı olduğunu gösterdi...

Kış Müzayedesi
Yılın en iddialı sanat etkinliklerinden “Kış Müzayedesi”, 21 şubat Pazar günü Conrad Otel’de düzenlenecek. Etkinlikte, Hakan ve Serkan Bali kardeşlerin sahibi olduğu Bali Müzayede tarafından hazırlanan, Türk ve dünya resim sanatının ünlü isimlerinin eserlerine yer verilen 232 parçalık koleksiyon açıkartırmaya sunulacak. Müzayedede, 6 milyon TL’lik satış yapılması hedefleniyor.

Stres atmanın en güzel yolu
Ağaoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve kız arkadaşı Petek Ertüre, geçtiğimiz gece Kanyon’daydı. Alışveriş merkezine film izlemek için girdiklerini söyleyen ünlü işadamı, “Fırsat buldukça sinemaya gidiyoruz, stres atmanın güzel bir yolu” dedi.

Yasak elma tatlısı
Gamze Cizreli ve Saruhan Tan’ın ortağı oldukları şişhane’deki Big Chefs, 14 şubat Sevgililer Günü’ne hazırlanıyor. Mekân, bu özel güne pazar brunch’ıyla başlayacak. Sevgililer Günü için hazırlanan lezzetlerin sunulacağı Big Chefs’in mönüsünde ‘yasak elma tatlısı’ de yer alacak. Mekân ayrıca 14 şubat’ı canlı müzik performansları ile renklendirecek.
Yazarın Tüm Yazıları