Moda tutkunları buluştu

Beş gün boyunca moda ile yatıp kalkmamıza vesile olan ve bu yıl Mercedes-Benz sponsorluğunda düzenlenen Fashion Week İstanbul, önceki gün başladı. Etkinlik, ünlü isimleri Karaköy’deki Antrepo 3’te buluşturdu.

Haberin Devamı

Avusturya’nın en yüksek devlet onur nişanını alan dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu, 2013/14 sonbahar/kış koleksiyonu ile Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un gala defilesine imza attı. Başta New York olmak üzere moda merkezlerinde düzenlediği defilelerle Türk modasını dünyada tanıtan Kutoğlu’nun art-deco ve modern sanattan esintiler taşıyan yeni koleksiyonu beğeni gördü.

Defileyi New York’ta yaşayan Osmanlı Prensesi Zeynep Osman, İsviçre’den gelen Prenses Nilüfer Sultan, Avusturya Başkonsolosu Paul Jenewein ve İtalya Başkonsolosu Gianluca Alberini’nin yanı sıra Baran Süzer, Ayşegül Dinçkök, Heves Ekinci, Ahu Tuğbay, Merve Gürsel, Aslıgül Çebi, Clara-Leon Amram, Fatoş Sarıgül, Sedef Karamehmet gibi tanınmış simalar izledi. ABD, Avusturya ve Almanya başta olmak üzere farklı ülkelerden 50’ye yakın yabancı basın mensubu da defileyi takip etti.

Etkinlik, Radio FG’nin de sahibi olan ünlü DJ BeeGee’nin (Birol Giray) Kutoğlu için yaptığı özel parçanın canlı DJ performansı eşliğinde çalınmasıyla renklendi. Defile sonrasında Ritz-Carlton Otel’deki Bleu Lounge&Grill’de düzenlenen kutlama da geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı

Lady Faith
Nazlı Soylu ve Tuğçe Ergün, Lady Faith markasının yeni koleksiyonunu Studio alanında sergiledi. Sunuma katılanlar arasında Bilgün Sazak, Etel Baler, Diana Şahenk, Çiğdem Simavi, Selin Çarmıklı Kozak ve Yalçın Ayaydın da vardı.

Erkek modası
Erkek modasında trendleri belirleyen Tween de yeni kreasyonunu moda haftasında tanıttı. Defileyi izlemeye gelenler arasında Hande-Murat Başoğlu, Ivana Sert, Yalçın Ayaydın gibi iş, sanat ve moda hayatından birçok ünlü isim vardı.

Elaidi giydirdi
Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) Başkanı Mehtap Elaidi’nin defilesiyle başladı. Hadise ve Hatice Aslan da Elaidi koleksiyonundan seçtikleri kıyafetlerle defileyi seyretti.

Eşi en ön sırada
Günün ikinci defilesine imza atan Nihan Buruk, “Nian” adlı koleksiyonunu sergiledi. Okan Buruk’un eşinin tasarımlarını en ön sıradan izlediği defilenin konukları arasında Hıncal Uluç, Ahu Yağtu, Nebahat Çehre, Derya Şensoy, Ferhan Şensoy, Ceylan Çapa ve Işıl Reçber de vardı.

 

Yazarın Tüm Yazıları