Milyarderler kulüpte buluşuyor

1.1 milyar dolarlık servetiyle “Türkiye’nin en zenginleri” listesinde 7’nci sırada bulunan Mübariz Mansimov, Giuseppe Cipriani ve Flavio Briatore ile birlikte dünya jet-set’ini İstanbul’a taşıyor.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü Cipriani Restoran’ın bir şubesini Levent’teki Edition Otel’in içinde hizmete sokan Mansimov, şimdi de Billionaire Club’ı açıyor.
Bu gece yapılacak açılış partisine dünya jet-seti’nden ünlü isimler katılacak. Türk iş dünyasından da birçok ünlü isim, birbirinden güzel kızların hizmet vereceği Billionaire Club’a girmek için şimdiden sıraya girmiş...

Dev perdede El Clasico

İspanya liginin en önemli takımlarından Real Madrid ve Barcelona, bu akşam karşı karşıya geliyor. “El Clasico” diye adlandırılan bu heyecan yüklü karşılaşma, Wings Cinecity-Trio Sineması’nda da yayınlanacak. İki dev futbol takımının kıyasıya mücadelesini sinema perdesinde izlemek için biletinizi ayırtın.

Genç tasarımcılara fırsat

Alman iç giyim markası Triumph’un genç tasarımcıların hayallerini gerçeğe dönüştürmek için düzenlediği Triumph Inspiration Award 2011 yarışmasının Türkiye finali, Almanya Başkon-solosluğu’nda yapıldı. Nurten Yüksel, Türkiye’yi Berlin’deki uluslararası finalde temsil etme hakkını kazandı.

Kalamış’ta balık

Haberin Devamı

Kalamış Yelken Kulübü’nün teras katında hizmete giren Kalamış Balık restoranını, daha önce İstanbul’un birçok ünlü mekânında işletmecilik yapan Lütfü Bengü işletiyor. Mekânın şimdiden iş ve sanat hayatından birçok müdavimi var.

Eski mankenler hasret giderecek

Eski manken Can Özsobay, uzun zamandır İzzet Çapa’nın sahibi olduğu Longtable’da DJ’lik yapıyor. Özsobay, eski mankenlerin buluşacağı bir partiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 80 ve 90’lı yılların en ünlü mankenleri, önümüzdeki günlerde düzenlenecek partide bir araya gelerek hasret giderecek...

‘Akrep’li geceler

Aykut Kutluel’in işlettiği Küfe’de Akrep Nalan’lı geceler tam gaz devam ediyor. Ünlü şarkıcı mekânda cumartesi geceleri saat 23.00’te sahneye çıkıyor. Genel koordinatörlüğünü Arte Tahir’in yaptığı Küfe, haftanın diğer günleri ise özel davetler ve organizasyonlar için hizmet veriyor.

Efsane DJ geldi

Maslak Sheraton Otel’in 26’ncı katında yer alan Qubbe İstanbul, ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Mekânda bu gece müzikleri dünya jet setinin önde gelen DJ’lerinden Ravin çalacak. Gece boyunca sınırsız şampanya ve havyar servisinin yapılacağı partinin biletleri Qubbe satış ofisi ve Biletix’te.

Yazarın Tüm Yazıları