Mezun oldu

Hülya Koçyiğit’in 22 yaşındaki torunu Neslişah Aksoy, Westminster University’den mezun oldu.

Torununun diploma heyecanını paylaşmak üzere İngiltere’ye giden Hülya Koçyiğit, “Bana bu gururu yaşattığı için Neslişah’a çok teşekkür ediyorum. Benim için eğitim, özellikle de kız çocuklarının eğitimi çok önemli. Bu nedenle Neslişah’ın aldığı diploma benim başımın tacı oldu” dedi. Üniversitenin Uluslararası Ticaret Bölümü’nü bitirerek sekiz yıllık yurtdışı eğitimini tamamlayan ve şu anda Doğan Yayın Holding’in reklam-satış bölümünde çalışmaya başlayan Neslişah Aksoy ise “Eğitimimde aldığım disiplini, iş ve özel hayatımda da kullanmaya çalışıyorum. Aileme böyle bir mutluluk yaşattığım için çok gururluyum” diye konuştu.

Sanata destek

Tasarım ve sanatı destekleyen ORKA Group, ArtGalerim işbirliğiyle Günseli Kato’nun “Suyun Rengi” adlı sergisini sanat severlerle buluşturdu. Serginin açılışı, önceki akşam Damat Tween’in Nişantaşı’ndaki mağazasında yapıldı. Davetin ev sahipliğini ise Günseli Kato, ORKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve ArtGalerim’in sahibi Özlem Alıcı üstlendi. Kato’nun eserlerinin yer aldığı sergi, 9 Ocak’a kadar açık kalacak.

Ortak tasarım

Engelli tasarımcı Deniz Deryaoğlu Ertem, ıtalyan tasarımcı Carla Gorynenko ile birlikte dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo için “Gallica” adlı bir koleksiyon hazırladı. Bu tasarımlar, önceki akşam Nişantaşı’ndaki City’s Alışveriş Merkezi’nde bulunan Roberto Bravo mağazasında tanıtıldı. Tasarladığı mücevherler konuklar tarafından beğeni gören Deniz Deryaoğlu Ertem, tasarım merakının mesleğe dönüşmesinin altında bilgisayar ve teknoloji tutkusunun yattığını söyledi. Mağazanın ortakları Suzan Danacı ve Aytaç Kamar ise Gallica mücevherlerini yılbaşından önce sergilemeye başladıklarını mücevher tutkunlarına duyurdu...

Topaz’da yeni yıl coşkusu

Geçtiğimiz aylarda ikinci yaşını kutlayan ‘fine dining’ restoran Topaz’da önceki gece yeni yıl coşkusu vardı... Restoranın, motoryat markası Pershing ile birlikte düzenlediği yeni yıl daveti, ıstanbul’un elit isimlerini bir araya getirdi. ış, sanat, medya ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü simanın katıldığı davetin ev sahipliğini ise Kaya Demirer ve ortağı Yücel Özalp yaptı. Topaz’ın yaratıcı mönüsünden bu gece için özel hazırlanan sunumların keyfini çıkaranlar arasında Güllü Aybar ve sevgilisi Akın Nalça, Clara Amram, Derin Sariyer ve sevgilisi Beliz Köprülü de vardı.

Vakko açıldı

Vakko’nun Nişantaşı’ndaki yeni mağazasının açılışı, önceki akşam düzenlenen özel bir partiyle kutlandı. Cem Hakko’nun ev sahipliği yaptığı partiye, Cem Bey’in sevgilisi Ronit Gülcan’ın yanı sıra Lüset-Mustafa Taviloğlu, Begüm-Adnan şen, Fulya-Doğan Gündoğdu ve Tuğba Peksayar’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler katıldı. Yeni mağazası hakkında bilgi veren Cem Hakko, “1960’lı yıllardan bu yana ıngiliz sokak modasının öncülüğünü yapan Ben Sherman, ‘Ben Sherman for Vakkorama’ etiketiyle markamıza özel bir koleksiyon hazırladı. Betsey Johnson, Anna Sui, Tibi, Milly, April 77, Hyden Yoo ve Soul Edge gibi ünül markalar da yeni mağazamızda olacak. Ayrıca ‘Benim Adım Vakkorama’ adlı bir projeyle, gençlerin tasarladığı koleksiyonların tanıtımını yapacağız. Bu kampanyaya katılmak isteyen 17-35 yaş arası gençler, benimadimvakko@vakkorama.com.tr adresine başvuru yapabilir” dedi.

Kızını evlendirdi

Asuman-Erkan Yolaç çifti, kızları Göksu’yu evlendirdi. Göksu Hanım, ızmirli Seba-Aykan Oğuz çiftinin oğulları Tolga Oğuz ile hayatını birleştirdi. Harvard Üniversitesi’nde yaptığı master’ın ardından, New York’taki uluslararası danışmanlık şirketi McKinsey’de idareci olarak işbaşı yapan Tolga Oğuz ile yine New York’ta bulunan ve dünyanın en büyük finans gruplarından biri olan JP Morgan’da çalışan Göksu Yolaç’ın Ritz-Carlton New York Battery Park’da yapılan düğün törenine yaklaşık 100 kişi katıldı.

Konserden önce imza dağıtacak

İlhan Erşahin, yeni albümü “İstanbul Sessions” ile 18-19 Aralık’ta Babylon’da sahneye çıkacak. Ünlü caz müzisyeni, bugünkü konseri öncesinde Caffe Nero’nun Nişantaşı Valikonağı’ndaki mağazasında dinleyicileriyle buluşacak. Bu sayede hayranları, Erşahin’le bir araya gelip ondan imza alabilme fırsatı bulacak...
Yazarın Tüm Yazıları