Merak ettikleriniz

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Demet Atabek

Yükselen burcunuz Kova. Doğum anında Güneş ile sert açı yaptıkları için içsel çatışmalar yaşamanız mümkün. Yani içinizde hissetikleriniz ve ortaya koymak istedikleriniz ile davranışlarınız farklı olabilir ve bunun yarattığı bir huzursuzluk içinde bulunabilirsiniz. Şu sıralarda Uranüs geçişi hem yükeslen burcunuzu hem de Güneş'inizi etkiliyor. Kısaca güçlü değişimler döneminde bulunduğunuzu söyleyebilirim. Üstelik bu değişimler sizi beklemediğiniz biçimde ve aniden ortaya çıkıp hem kişiliğinizi, hem duygularınızı, hem de davranışlarınızı etkileyecek. Yani değiştirecek. Bugüne kadar kabul gösterdiğiniz doğrularınızı tamamen değiştirmeniz de mümkün. Sizin için bu değişimler dönemi yaklaşık üç yıl sürecek. Yani bir süreç içinde bulunuyorsunuz.

ŞEBNEM

Yükselen burcunuzun Akrep olması kendinizle barışık biri olmanıza yardımcı oluyor. Tabii aynı zamanda size yüksek bir sezgisellik de veriyor. Hareketli ve pratik bir zekaya sahipsiniz. Hızlı çözümler bulmakta üstünüze yok. Geçen yıl hissettiğiniz baskıların hepsinden kurtulacak ve bu yıl istediğiniz başarıyı yakalayacaksınız. Ayrıca, aşık olma potansiyeliniz de yüksek. Karşı cinsle ilişkilerinizde şanslı olduğunuz söylenebilir. Ancak, biraz katı bir tavır içinde bulunabilirsiniz.

DEMET AKTAŞ

Başak burcunun bütün özelliklerini taşıdığınızı ifade etmişsiniz. Bu çok doğal. Çünkü, Başak Burcunun yöneticisi olan Merkür de doğum anınızda başak burcunda duruyor. Ayrıca Satürn ile de kavuşum konumunda. Bu durumda başak burcunun karakteristik özellikleri iyice belirgin olacak. Sorduğunuz iş, okul ve aşk hayatınız hakkında açık bir yorum yapabilmem mümkün değil. Çünkü, doğum tarihinizin dışındaki bilgileri göndermemişsiniz. Yani doğum saati ve doğum yerini de bildirmeniz gerekiyordu.

SİBEL ÇANCI

Doğum yerinizi bildirmediğiniz için yükselen burcunuzu tesbit edemiyorum. Ayrıca doğum tarihinizi 1998 olarak belirtmişsiniz. Yanlışlıkla mı yoksa, çocuğunuzun doğum tarihi mi olduğu belli olmadığı için yorum yapmıyorum.

DİLEK AKINCI

Balık erkeği ile Oğlak kadını klasik astrolojik bilgilere göre iyi anlaşırlar. Balık suyun, Oğlak ise toprağın elemanı oldukları için aralarında uyum vardır. Çünkü, su toprağı besler. Ancak, uyumluluğun tam olarak tesbit edilebilmesi için her iki kişinin de doğum yer ve zamanına göre inceleme yapılması gerekir. Bazı durumlarda hiç anlaşamaz denilen burçlar arasında doğum anındaki uyumluluk yüksek olduğu için aralarında çok hoş bir uyum olduğu görülür. Ya da anlaşır denilen burçlar arasında bir de bakarsınız ki, astrolojik açıdan ciddi uyumsuzluklar vardır ve anlaşamazlar. Siz sadece doğum tarihlerinizi bildirmişsiniz. bu kadarlık bilgi incelemek için yeterli değil.

DÖRT YAY BURCU

Aynı şirkette çalışan dört yay burçlu kişilere sesleniyorum. İntiharın eşiğinde olduğunuzu belirtiyor ve bunun Satürn etkisi olduğunu düşündüğünüzü yazmışsınız. Şayet ölüm fikirleri içinde bulunuyorsanız bunun nedeni Satürn'den kaynaklanmıyor. Zaten Satürn sizin burcunuza sert etkiler yapmıyor. Ancak, Pluton etkileri almaya başlamış olabilirsiniz. Çünkü, Pluton bir süredir yay burcunda dolaşıyor ve uzun bir süre dolaşacak. Doğum tarihlerinizi bildirmediğiniz için sizi nasıl etkileyeceği hakkında bir şey söyleyemiyorum. Ancak, Pluton yeraltını sembolize eder. Ölüm, ölüm ötesi konularının yanısıra yeraltı zenginliğini de ifade etmektedir. Sizin bu etkiyi nasıl kullanacağınız ise, bilinç düzeyiniz ve doğum anındaki etkilerinize bağlı. İntihar ve ölüm fikirlerinden uzaklaşıp güçlü beklentiler içine girmeli ve hedefler belirlemelisiniz.






 








Yazarın Tüm Yazıları