Mektuplar

RUMUZ: Koç ve MerkürKoç’taki Merkür, fazla hesap kitap yapmadan aklınızdan geçenleri hızlı ve düzgün bir biçimde söyleyebilmenizi sağlıyor.

Bu durum, iç güdelerin öne çıkacağını, fikirlerinizi zeki ve yaratıcı bir biçimde ifade edebileceğinizi, münazaralara aktif şekilde dahil olabileceğinize işaret ediyor.

Burcunuzdaki Merkür, ateşli tartışmalara neden olsa bile fikirlerin hızla yer değiştireceğini, inatçı bir tavır içinde bulunmak yerine işaret edilen yeni durumu düşünebilme potansiyeli veriyor.

Ayrıca başka bir noktadan bakabilmek ve durumu farklı değerlendirmek kararsızlık gibi görünse de önceden savunulanların dışında fikirler ileri sürebilecek değişen ve gelişen bir zihin faaliyetine sahip olduğunuzu gösteriyor. Fakat bu arada uçuşan fikirler arasında kalma olasılığı da var. Yine de, ne olursa olsun tartışmalar, münazaralar, yazılı ve sözlü ifadeler açısından son derece ilginç çıkışlar yapabileceksiniz. Bu son derece aktif bir sosyal yapının işareti. Dostluklar, arkadaşlıklar kurmak ve yakın çevreyle iletişimde bulunmak da çok önemli. Fuar, sergi, dernek faaliyetleri ve eğlenceli gezilerle çeşitli organizasyonlara dahil olmak, Koç burcundaki Merkür’ün sembolize ettiği diğer özellikler. 

RUMUZ: Pembe

Yükselen burcunuz Yengeç. Bu nedenle tipik bir Aslan gibi davranmıyorsunuz. Ancak Aslan özelliklerini kendi içinizde güçlü bir biçimde barındırıyorsunuz. Sadece ortaya koyduğunuz davranış biçimi Yengeç gibi. Yani kendinizi güvende hissettiğiniz ve emin olduğunuz zaman ortaya koyan birisiniz. Ev yaşantısı ve aileniz sizin için çok önemli. Üstelik eşinizin burcu Balık ve aranızdaki uyumun nedeni birbirinizi hissetmeniz sayesinde ortaya çıkıyor. Siz birbirini algılayan, neye ihtiyacı olduğunu hisseden ve fazla söze ihtiyaç duymadan derinden anlaşan bir çiftsiniz. Ancak onun için değişim süreci başlamış ve sizin ona karşı anlayışlı davranmanız gerekiyor. Zaten sözünü etmiş olduğunuz ölümler de bu değişimin bir parçası. Çünkü Pluton’un geçişleri, genellikle kişiyi derinden etkileneceği olaylar aracılığı ile değişimini gerçekleştireceğini gösteriyor. Ölüm de kişiyi derinden etkileyen olayların başında geliyor. Birbirini derinden anlayan bir çift olduğunuz için sorunları aşabilir ve ilişkinizi sürdürmeye devam edebilirsiniz.

Gizlenmiş konular ortaya çıkıyor

Finans konularının önem kazandığı bir gün... Ancak sabırsızlık yüzünden ilişkiler gerginleşebilir ve hesapta olmayan harcamalar ortaya çıkabilir. Ayrıca parasal konulara yönelik bazı karışıklıkların ortaya çıkması gerilim yaratabilir. Bilinçaltının derinlerinden yükselen güvenlik ihtiyacı, isteklerin yön değiştirmesine ve duyguların gizlenmesine neden olacak. Fakat meydana gelen olaylar duyguların gizlenmesine izin vermeyecek ve daha önce saklanmış konuların da ortaya çıkmasına neden olacak.
Yazarın Tüm Yazıları