Mektuplar

RUMUZ: Yeni bir hayat

Yükselen burcunuzun Terazi olması, sizin kendinizle barışık biri olduğunuzu gösteriyor. Çünkü burcunuz İkizler. Güneş, şuurunda olduğunuz benliği, yükselen burç ise kendinizi nasıl ortaya koyacağınızı, davranışlarınızı işaret ettiği için siz davranışlarından memnun biri oluyorsunuz.

Üstelik Ay-Güneş arasındaki olumlu açı, duygularınız ile şahsiyetiniz arasında da iyi bir uyum bulunduğuna işaret ediyor. Merkür-Venüs’ün kavuşum konumunda bulunması ise, size hem zeka veriyor, hem de iyi bir hatip olacağınızı gösteriyor. Birinci evde bulunan Uranüs ise özgürlüğüne düşkünlük derecenizi arttırırken aynı zamanda kendisinin farklı biri olduğunu vurgulayan tavırlar içinde bulunduğunuzu gösteriyor. Şu sıralarda aşk potansiyeliniz uyanmış. Aniden evlenebilirsiniz.

RUMUZ: Karamsar

Endişelerinizin arttığı bir dönem. Aslında tarzınızı değiştirmeye zorlayan olaylar yaşıyorsunuz fakat bunlardan çok fazla etkilendiğiniz için kafanız karışmış ve düşünceler sizi zorluyor. Karar vermeniz gereken durumlar içinde bulunduğunuzu belirtmişsiniz. Kafanız böylesine karışıkken karar vermeniz mümkün olmaz. Hayal gücünüzle birlikte korkularınız uyanmış ve dikkatinizi belirli bir noktada takılı kalmış. Öncelikle takılıp büyüttüğünüz konudan uzaklaşmak için gayret gösterin.

Şayet karar vermeniz imkansız gibi geliyorsa o zaman gelişmeleri akışına bırakın. "Her ne olursa, öyle olsun" diyebilirseniz, o zaman rahatlayacaksınız ve daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksınız. Olayları şimdilik izlemeye çalışın. Aralıktan sonra kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.
Yazarın Tüm Yazıları