Mektuplar

RUMUZ: Zıt burçlarEşinizle sizin burcunuz söylediğiniz gibi birbirine zıt burçlar değil, fakat sert bir etkileşim içinde bulunuyor.

Öte yandan bu sert etkileşim, ilişkinizin olumsuz olacağını göstermez. İkili ilişkilerde Güneş’in bulunduğu burçlar arasındaki ilişki, şahsiyetler arasındaki çatışmayı gösterir. Fakat doğum anındaki gökyüzünün konumu, ilişkilerin nasıl olacağını belirleme konusunda daha çok önem kazanıyor. Özellikle kadının Güneş’i ile erkeğin Ay’ı, yükselen burçların birbiriyle yaptığı ilişki ve kadının Mars’ı ile erkeğin Venüs’ünün birbirleriyle yaptıkları etkiler, aranızdaki aşk ve uyumun en önemli işaretleri... Sizin Güneş’iniz Oğlak burcunda, eşinizin Ay’ı ise Boğa burcunda ve üstelik birbirleri arasında kuvvetli açı var. Bu konum aranızda anlayış işaret ediyor. Üstelik eşinizin Venüs’ü ile Sizin Mars’ınız da uyum içindeler. Ayrıca eşinizin yükselen burcunun Terazi, sizin yükseleninizin Aslan olması da aranızdaki ilişkinin son derece uyumlu olduğunu işaret ediyor. Geçtiğimiz dönem içinde son derece zorlanmış ve neredeyse ayrılık kararı alacak duruma gelmiş olmalısınız. Fakat şimdi ilişkiniz yeni bir boyut kazanıyor. Evinizi taşımak ve sözünü ettiğiniz yere yerleşmek, ilişkiniz açısından çok iyi olacak.

RUMUZ: Beyaz cüce

Sevdiğiniz kişiyle aranızda pek uyum olduğu söylenemez. Her ikiniz de sözünü geçirmek ve değiştirmek isteyen bir yapıya sahipsiniz. Onun yükselen burcu Kova, sizinki ise Akrep. Üstelik sizin yıldız haritanızda Satürn birinci evde duruyor. Yani davranışları çok ciddiye alan bir tabiatınız var. O ise özgürlüğüne çok düşkün biri. Hem değiştirici, hem de zorlayıcı biri. Aslında aranızda cinsel açıdan güçlü bir çekim var. Fakat şikayet etmiş olduğunuz konuların değişmesi söz konusu değil. Bu ilişkinin sizin açınızdan yararı; kendinizi keşfetmiş olacaksınız. Ancak, Ekim-Kasım dönemi ilişkinizin daha da soğuması söz konusu olabilir. Onu çok fazla zorlamaktan vazgeçmelisiniz. Tarzınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirmeyi başarabilirseniz, ilişkiniz istediğiniz yönde değişebilir.

Gerçekler ortaya çıkıyor

Bugün meydana gelen olaylar duyguların derinleşmesine neden olacak. Özellikle gerçeklerin ortaya çıkması ve buna bağlı olarak duyguların değişmesi mümkün. Uzun vadeli projelerin yapılacağını işaret eden gökyüzünün konumu sistem geliştirmeye yönelik araştırmaların yapılacağını gösteriyor. Ekip çalışmalarının hareketlendiğini işaret eden gökyüzü konumu, aynı zamanda yanılgılardan kaynaklanabilecek sorunların ortaya çıkabileceğini de gösteriyor.
Yazarın Tüm Yazıları