Mavi Jeans’e Rıfat Özbek imzası

15. yılını kutlayan Mavi Jeans, önceki akşam Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen bir defile ile 2007 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu yaklaşık 500 kişilik davetli grubuna tanıttı.

İlk kez bir jean markası için tasarım yapan dünyaca ünlü modacımız Rıfat Özbek’in "Rıfat Özbek for Mavi" çalışması da bu defileyle beğeniye sunuldu. Özbek’in tasarımları, önümüzdeki yaz mini şort ve eteklerin gözde olacağının da sinyallerini verdi. Defilede 19 yabancı ve 14 Türk olmak üzere toplam 33 manken görev aldı. Modellikten oyunculuğa geçerek birçok dizi ve sinema filminde oynayan Tuba Ünsal da bu özel gece için podyuma döndü. Uzun zamandan sonra çıktığı podyumda yürürken çok heyecanlandığını belirten Ünsal, Yalın ile ilişkisi hakkında "İnkar etmiyorum ama özel hayatımla ilgili konuşmayı da tercih etmiyorum. İnsanlar özel hayatını göz önünde yaşamadığı zaman ilişki daha seviyeli oluyor. Bırakın ben ne yaşarsam kendi felsemle yaşayayım. Şu an evlenmeyi de düşünmüyorum" dedi. Defileyi izlemeye gelenler arasında Rıfat Özbek’in kuzeni Zeynep Fadıllıoğlu ile kızı Selin Fadıllıoğlu da vardı./images/100/0x0/55eaf5fdf018fbb8f8a1e095

Birlikte zayıflıyorlar

Bursaspor Kulübü’nün Başkanı Levent Kızıl ile eşi Sema Kızıl, birkaç ay önce zayıflamak için Dr. Muzaffer Kuşhan’a başvurdu. Diyetisyen Kuşhan’ın Polonezköy’deki çiftliğinde iki hafta kalan çift, fazla kilolarından büyük ölçüde kurtuldu. Ancak çok geçmeden bu kilolar yeniden alınmaya başlandı. Öğrendiğime göre bu yüzden Kızıllar ara ara Kuşhan’ın çiftliğine uğramaya devam ediyorlarmış.

İstanbul caza doyacak

İstanbul gece hayatı kış aylarının gelmesiyle birlikte canlandı, kapalı mekanların yüzü gülmeye başladı. Açıldığı günden bu yana kalitesinden ödün vermeyen Nişantaşı’ndaki NİŞ de yenilenen mönüsü, eğlenceli caz saatleri ile bu kış 5’inci sezonunu kutluyor. Niş müdavimleri, salıdan cumaya her akşamüstü 18.45-21.00 saatleri arası Aşkın Arsunan ve Blueprint Project’in yeni repertuvar ve sürpriz jam session’ları ile keyifli saatler geçirecek. Şişli’deki Cevahir Alışveriş Merkezi’nin 6’ncı katındaki Katris Restaurant da hafta sonları jazz müzikle renklenen mekanlardan. Cover Bank, cuma ve cumartesi geceleri Katris’te sahne alıyor.

Arabulucu oldu

Sinan Engin, önceki akşam eşi Ayşe Hanım’la Cahide-Variete’ye gitti. Sinan Bey’in Bodrum’dan arkadaşları olan Gökhan Osgan ile Cemal Yarar’ın yeni ortaklığında büyük rol oynadığını öğrendim. Maçka’daki Shu Bar’ı onların işletmesi için mal sahibini ikna eden Engin, Güverte Bar’ın sahibi Gökhan Osgan ile Türkbükü’ndeki Ship a Hoy’un ortağı Cemal Yarar’ın İstanbul gecelerine damgalarını vuracaklarına inandığı için bu işe önayak olduğunu söylüyor.

Ayıptır söylemesi

"Eyüp Karadayı’dan Fıkralar-Ayıptır Söylemesi II" adlı fıkra kitabı şu sıralar ünlülerin elinden düşmüyor. Kime rastlasam mutlaka bir Eyüp Karadayı fıkrası anlatıyor. Sonunda ben de kitabı aldım. Gerçekten de okuduğum fıkralara kahkahalarla güldüm. Neşeli dakikalar geçirmek isterseniz size de tavsiye ederim.

Boşanıyorlar

Güzel Sanatlar Reklam Ajansı’nın ortağı Yiğit Şardan, 11 yıllık eşi Çiğdem Hanım’dan boşanıyor. Çiftin avukatları "şiddetli geçimsizlik" gerekçesiyle boşanma davasını açmış. Önceki evliliğini Serdar Bilgili ile yapmış olan Çiğdem Hanım ve Yiğit Bey’in bir de çocukları var.

Çapa sezonu açtı

Ahmet Çapa’nın eski eşi Sermin Çapa, geçtiğimiz kış Fulya Polat Tower’ın içindeki Mia Brasserie adlı restoran-barı hizmete sokmuştu. Sermin Hanım, ikinci sezonu bu akşam açıyor. Bülent Özdemir ve Nicole’ün sahne alacağı geceye katılacaklar arasında duyduğuma göre Monik Benardete ve Tilda Tezman da var. Tezman ve Benardete bir hafta önceden masalarını ayırtmış bile.

Sultanlar saraya döndü

36 Osmanlı Padişahı ve Osmanlı’nın kurucusu Osman Gazi’nin babası Ertuğrul Gazi’nin portrelerinden oluşan "Osmanlı Sultanları Sergisi", önceki akşam Topkapı Sarayı Müzesi’nde açıldı. Osmanlı Sultanları Sergisi açılış resepsiyonu, Osmanlı müziği ve Osmanlı kıyafetleri defilesi ile renklendi. Grup "Aşk’ Efza"nın otantik saray musikisi yorumunun ardından tasarımcı Emel Aksoy’un Osmanlı kıyafetleri koleksiyonu tanıtıldı. 12 Kasım’a kadar Topkapı Sarayı Has Ahırlar’da açık kalacak olan sergi, 15-25 Kasım tarihlerinde Ayasofya Müzesi’nde, ardından da Ankara’da sanatseverlerle buluşacak. Osmanlı Sultanları Sergisi’nde yer alan portreler DenizKültür tarafından kitap haline de getirildi.
Yazarın Tüm Yazıları