Masa sandalyeyle reklam pozu

Salomanje, House Cafe, Quick China, Casita, Elio ve Hardal’ın hizmet verdiği Atiye Sokak trafiğe kapandıktan sonra Nişantaşı’nın en hareketli adresi oldu.

Haberin Devamı

Ivana Sert de iki ay önce Atiye Sokak’ta ‘Icon Store’ adıyla bir mağaza açmıştı. İşleri umduğu gibi gitmeyen Sert, mağazasının ön kısmında bir kafe açmak için çalışmalara başlamış. Daha önce reklamını yapmak için gece gündüz elinde mağazasının torbası ile gezen, mağaza vitrinindeki cansız mankenlerle poz veren Sert, şimdi de kafe açılmadan mağazanın önüne attığı masa sandalyeyle gazetecilere poz veriyor.

Bahar Balosu’nda buluştular

Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı’nın “Bahar Balosu”, önceki gün The Ritz Carlton Oteli’nde yapıldı. Davetiyelerin 500 TL’den satıldığı davette, Şişli Okmeydanı’ndaki Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı Hastanesi’nin ‘hasta teşhis ve tedavi bölümü’nün faaliyete geçmesi de kutlandı. Gündüz-Sevgi Gedikoğlu’nun evsahipliğini üstlendiği baloda Ferhat Göçer sahne aldı.

Haberin Devamı

Herkül gibi

New Balance, FitFlop, Shiseido ve Nars gibi gibi güzellik ve spor malzemeleri markalarını bünyesinde barındıran Vepa Group’un genç patronu Önder Öztarhan’ı Bebek sahilinde spor yaparken gördüm. Önder Bey, fit vücuduyla dikkat çekti.

Yüzleri gülüyor

Eski eşi Bereket Jah’la olan tazminat davası nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşayan Manolya Onur’u önceki gün sevgilisi Can Bozok’la Boğaz’da gördüm.  Sevgililer zor günleri atlatmış görünüyordu.

Kamptan New York’a

Geçtiğimiz ay, annesi Canan İmer ile Bodrum’daki Life Co’daki ‘zayıflama kampı’na katılan Selin İmer, 19 Mayıs tatilinde New York’a gitti. Kamptaki programda yaklaşık 4 kilo veren İmer, bir haftalık New York tatilinde bol bol alışveriş yapıp arkadaşlarıyla da hasret gidermiş.

Doğuştan fanatikler

Fenerbahçe’nin şampiyonluk kutlamaları devam ediyor. Futbolcular, önceki gün stattaki gösterilerin ardından Levent’teki Edition Otel’in içindeki Billionaire Club’daki kutlamaya katıldı. Futbolcuların tam kadro katıldığı kutlamaya, daha önce Fenerbahçe’de yöneticilik yapan Neşet Yalçın, eşi Şirin Yalçın, Raif-Esra Dinçkök çifti de katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları