Mankenlere yoğun ilgi

Ozan Şirketler Grubu’na ait Hobby markasının geleneksel "Hobby Home Collection 2006 Bayiler Toplantısı" Antalya Kremlin Palace Otel’de yapıldı.

Vizyon Production’ın organize ettiği bayiler toplantısının ilk gününde Petek Dinçöz, ikinci gününde ise Yelda Başaran ve Coşkun Sabah sahne aldı. Podyuma çıkan ve birbirinden cesur pozlar veren mankenlere de ilgi büyüktü./images/100/0x0/55ea3c17f018fbb8f8730e13

Hayvan hakları için

Ç
ağla Şikel’in eski aşkı Beyazıt Öztürk ile ünlü mankenin bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Emre Altuğ’un yolu, önceki gün düzenlenen özel bir gecede kesişti. Beyazıt Öztürk, Emre Altuğ, Hakan Peker, Kutsi ve Ebru Elver, Ulusal Veteriner Cerrahi Derneği yararına Baltalimanı’ndaki Portex Restaurant’da düzenlenen gecede sahne aldı. Altuğ ile Öztürk gece boyunca birbirleriyle şakalaşıp gülüştüler.

Yeni yaşını rock cafe’de kutladı

Nadide Sultan, önceki akşam Ortaköy Princess Otel içinde bulunan Rock House Cafe’nin açılışındaydı. Güzel şarkıcı açılış sırasında doğum gününü de kutladı. Dostlarının organize ettiği sürpriz kutlama karşısında şaşkına dönen Nadide Sultan, gazetecilerin özel hayatıyla ilgili sorularını ise "Şu an hayatımda kimse yok" diye yanıtladı.

Gecelerin tadını çıkarıyorlar

Türkiye ile Amerika arasında mekik dokuyan Meltem Cumbul, önceki gece Cahide-Variete’deydi. Geç saatlere kadar mekanda kalan ünlü oyuncu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbul gecelerini çok özlediğini belirten Cumbul, "İstanbul’dan uzak kalmıştım, şimdi acısını çıkarıyorum. Amerika’dayken en çok ailemi, İstanbul’u ve dolmayı özledim" dedi. O akşam aynı mekanda eğlenenler arasında Emrah da vardı. Şarkıcının ünlü bir tasarımcının imzasını taşıyan ilginç paltosu dikkat çekti.

Tekila, müzik ve dans

Beyoğlu Private Room, yeni sezonu cumartesi akşamı düzenlenen tekila partisi ile açtı. Parti birçok tanınmış simayı ağırladı. Derin Mermerci’nin uzun bir aradan sonra gece eğlencelerine döndüğü açılış partisine, şarkıcı Bengü sevgilisi Ahmet Baran Çetin’le, yıllardır Amerika’da olan Önder Bekensir de eski mankenlerden Didem Uzel’le katıldı. Olmeca Tekila’nın tanıtımının da yapıldığı gecede Rita Fink, erkek arkadaşı ve Çiğdem Kayalı da geç saatlere kadar eğlendi.
Yazarın Tüm Yazıları