En yaratıcıları Üstünkaya

Ece Sükan, Teşvikiye’deki mağazası Vintage’ın birinci yaşını, önceki akşam verdiği partiyle kutladı.

Mağazada gerçekleşen partinin konsepti, Hong Kong’lu ünlü yönetmen Wong Kar Wai’nin "2046" filmiydi. Eda Taşpınar, Deniz Berdan, Özlem Önal, Zeynep Tunuslu, Aslı Üstünkaya, Pınar Tezcan ve Fatma Yaman’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetliden, kendi tasarladıkları "2046" konseptine uygun kıyafetlerle geceye katılmaları istenmişti. Onlar da bu talebe uydu.

Kıyafetleriyle her zaman bulunduğu ortamda ilgi odağı olan Taşpınar, o gece yine göz kamaştırdı. Eda Hanım, "Ece, davetlilerin bu partiye hayal güçlerini kullanarak yarattıkları kıyafetlerle gelmelerini istemişti. Benim hayal gücüm ise böyle bir elbise ortaya çıkardı" dedi. Yıllardır düz saçlarıyla görmeye alışık olduğumuz Aslı Üstünkaya ise başına geçirdiği kıvırcık peruğu ve ilginç aksesuvarıyla gecenin en yaratıcı ismi idi. Mine Narin’e gelince; o yaratıcılığı bir kenara atmış, klasik kıyafetleri ile kürkünden vazgeçmemişti nedense...

Helikopter tuttu hayat kurtardı

Lale Yazıcı, geçtiğimiz hafta Uludağ’da kalp krizi geçirdi. Uludağ’daki Yazıcı Otel’in sahibi Hayri Yazıcı’nın eşi olan Lale Hanım’ın rahatsızlandığını ilk fark edense, o sırada yanında bulunan Sema Kızıl oldu. Uludağ Gazozları’nın sahibi Levent Kızıl’ın eşi Sema Hanım, arkadaşının kalp krizi geçirdiğini anlar anlamaz bir helikopter ayarladı ve arkadaşını Bursa’ya götürdü. Hastanede yapılan acil müdahale ile de Yazıcı’nın hayatı kurtuldu.

Eve teslim

Cenan Abas Sel’in sahibi olduğu Cashhimi, artık müşterilerine online alışveriş imkanı da tanıyor. Cashhimi’nin özel müşterileri, Teşvikiye’deki showroom’a gelmeden, internet üzerinden istedikleri parçaları satın alabiliyor. Cenan Abas Sel’in tasarladığı Cashhimi marka çantalar da en çok talep gören ürünlermiş öğrendiğime göre... Alınan siparişler ise özel şoförlerle adreslere teslim ediliyormuş.

GıdaSa’da çalışıyorum

Seda Yelkencioğlu ile Cenk Sindel’in düğün haberi, geçtiğimiz günlerde bu sayfada yer almıştı. Haberde Seda Hanım’ın Sabancı Holding Pazarlama Müdürü olduğunu da belirtmiştim. Ancak bu haberim üzerine Sabancı Holding Kurumsal İletişim Müdürü Suat Özyaprak aramış ve Seda Hanım’ın Sabancı Holding’de böyle bir görevinin olmadığını söylemişti. Bunun üzerine Seda Hanım’ın Sabancı Holding bünyesinde çalışmadığı haberini de önceki gün yapmıştım. Bu kez Seda Hanım aradı ve kendisinin Sabancı Holding bünyesindeki GıdaSa’da Ticari Pazarlama Müdürü olarak görev yaptığını söyledi.

Sıla okuluna destek

Abdullah Oğuz’un oğlu Murat Can, Mardin’de çektiği fotoğraflardan oluşan bir sergi açtı. "Işık Doğudan Yükselir" adlı serginin açılışı, önceki gün Adile Suldan Sarayı’nda yapıldı. "Sıla" dizisi ekibinin ve yardımseverlerin katkılarıyla Mardin’de yaptırılan Sıla İlköğretim Okulu’na destek amacıyla düzenlenen sergi, dizi oyuncuları ile fotoğraf severleri bir araya getirdi. Fotoğrafların tamamı en düşüğü 500 YTL’den olmak üzere satıldı. Oğuz, "Sergiden elde edilen gelir, Mardin’deki okulların daha iyi şartlara erişmesi için harcanacak" dedi.

Öp dediler öptü

Serginin açılış kokteylinde Şehnaz-Mehmet Tuna çiftine de rastladım. Muhabirler ısrarla romantik bir poz isteyince eşinin yanağına kocaman bir öpücük kondurdu Mehmet Bey...

Yeni yaşını ailesiyle kutladı

Selim Tezman, doğum gününü geçtiğimiz hafta Bebek’deki Roomy’de kutladı. Melissa Eliyeşil ve Selin Fadıllıoğlu gibi cemiyet hayatının en güzel kızlarıyla flört eden Tezman’ın yanında bu kez sevgilisi değil, ailesi vardı. Tilda-Erol Tezman çiftinin diğer oğlu Ralph de kardeşini bu mutlu gününde yalnız bırakmamıştı.

Birlikten güç doğdu

Atilla Önaç’ın sahibi olduğu Stage adlı kulüp, kısa sürede eğlence tutkunlarının favori adreslerinden biri haline geldi. Bu başarıda, aynı zamanda iki sıkı dost olan mekan işletmecileri Altuğ Paker ve Nedim Binler’in katkısı da büyük... Binler ve Paker, sahne tasarımı ve loca dizaynları ile dikkat çeken

Stage’de her cumartesi Serdar Ortaç’ı sahneye çıkarıyor. Binler’in localar için mutlaka rezervasyon yaptırılması gerektiğini söylediğini de ekleyeyim.
Yazarın Tüm Yazıları