Anne-oğul ortaya çıktı

İlk evliliğini Ekonomiden Sorumlu eski Devlet Bakanı Kemal Derviş’le yapan Neslihan Taki, ikinci eşi Mete Taki’yi geçtiğimiz aylarda kaybetmişti.

Haberin Devamı

Neslihan Hanım, bu acı kaybın ardından ilk kez önceki akşam Hayko’nun program yaptığı Zorba Taverna’da ortaya çıktı. Tavernaya kendi doğum günü kutlaması nedeniyle giden Taki’yi bu özel günde oğlu Erol Derviş de yalnız bırakmadı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Derviş, vatani görevini geçtiğimiz günlerde tamamladığını söyledi.

Gündüz cenaze gece Al Jamal
Berna Yılmaz, önceki gün Vitali Hakko’nun cenaze törenine katıldı. Gün boyunca hüzünlü saatler yaşayan Yılmaz, akşam ise bir arkadaşının doğum günü kutlaması nedeniyle Al Jamal’daydı... Berna Hanım, içerinin atmosferi sayesinde yaşadığı üzüntüyü çabuk unuttu ve dostlarıyla keyifli bir sohbete daldı.

Sahara’ya kavuştular
Nazlı-Önder Öztarhan çiftinin ikinci bebekleri pazartesi günü Amerikan Hastanesi’nde dünyaya geldi. Yine bir kızları olan Öztarhan çifti, bebeğe Sahara adını verdi. Doktorlar, hem bebeğin hem de annenin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Kolyeye dikkat
Eda Taşpınar’a önceki gece Nişantaşı’ndaki Buz Bar çıkışında rastladım. Ayak bileklerine kadar uzanan elbisesinin altına, soğuk havaya rağmen yazlık sandaletler giyen Taşpınar’ın üzerindeki en ilginç detay ise kolyeleriydi... Bir yaban hayvanının boynuzundan yapıldıkları anlaşılan iki kolye, "Bunlar iyi bir avcı olan sevgilisi Nurettin Hasman’ın hediyesi olabilir mi" sorusunu akıllara getirdi.

Çifte kutlamaya ünlü akını
Bebek’in popüler adreslerinden Lulu’s, ikinci yaşını önceki akşam bir partiyle kutladı. Aynı akşam Neslihan Yargıcı da kendi doğum gününü kutlamak için bu mekandaydı... Çifte kutlama, ünlülerin Lulu’s’a akın etmesine yol açtı. Tilda-Erol Tezman, Feryal-Kemal Gülman, Güzide Duran ve evlilik planları yaptığı sevgilisi Adnan Aksoy da partiye katılan isimler arasındaydı... Lulu’s’un sahibi Aslı Saçar, 21.00’de başlayan eğlencenin gece yarısına kadar sürdüğünü söyledi.

Kim bu boyacı
S’NEK TV’de ekrana gelen "İşin Gerçeği" programı, her hafta bir ünlüye "Ünlü olmasaydın hangi işi yapmak isterdin?" diye soruyor ve onlara hayallerindeki mesleği deneme şansı sunuyor. Programın bu haftaki konuğu, Türkiye’nin en büyük ayakkabı üreticilerinden Hotiç’in genç kuşak temsilcisi Sinan Hotiç’ti... Program için bir gün boyunca ayakkabı boyacılığı yapan Sinan Bey, yeni mesleğinin inceliklerini çok çabuk öğrendi. Sempatik hareketleriyle müşteri toplama konusunda sıkıntı çekmeyen Hotiç, sakarlıklarıyla da müşterilerine eğlenceli anlar yaşattı. Bu ilginç program, 16 Aralık’ta yayınlanacak.

Haberin Devamı

Torununun gözyaşları dinmiyor
94 yaşında hayatını kaybeden Vitali Hakko, önceki gün Neve Şalom Sinagogu’ndaki törenin ardından Arnavutköy Musevi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Yüzlerce kişinin bulunduğu cenaze töreninde, gözler torun Katia Hakko’nun üzerindeydi... Vitali Hakko’nun, adına parfüm de ürettiği ve çok sevdiği torunu Katia’nın gözyaşları tören boyunca dinmek bilmedi. Genç kızı teselli etmek mümkün olamadı.

Türkülerin genç yorumcusu
"Eskiye Götür Beni" adlı albümünü kısa süre önce müzikseverlere sunan Özgür Kıyat, her salı saat 22.00’den itibaren Taksim Sanat Evi’nde sahne alıyor. Türküleri bir barış anahtarı olarak tanımlayan ve halk müziğini yaşıtlarına sevdirmeyi, geniş kitlelere yaymayı hedefleyen Kıyat, söz ve bestesi kendine ait özgün parçalardan sevilen türkülere kadar uzanan geniş repertuvarıyla keyifli gecelere imza atıyor.

Haberin Devamı

Bayram geliyor
Motta’da bugünlerde tam bir bayram telaşı yaşanıyor. Madlen ve special drajelerin yanı sıra kuru meyve drajelerinin imalatına da hız veren marka, çikolata tutkunlarının başını döndürecek gibi... Diğer yandan ev baklavaları, şekerpare, dürüm, şöbiyet, ekmek kadayıfı ve tulumba tatlısı da bayramda geleneksel lezzetlerden vazgeçmeyenleri cezbediyor.

Yazarın Tüm Yazıları