Motosiklet salonda

Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan’ın oğlu İzzet Özilhan, oyuncu Yasemin Ergene ile 16 Temmuz’da evlenmişti.

Haberin Devamı

Hız tutkusu ile bilinen, Ferrari ve Maserati gibi lüks arabaları olan İzzet Özilhan, şimdi de motora merak sardı. İş ve sanat dünyasından birçok ünlü isme kişiye özel motor üreten Tarhan Telli, Özilhan için özel bir motor yapmış. TT Custom Choppers marka motorunu çok beğenen Özilhan, etrafını güvenlik kordonuyla çevirdiği motorunu evinin başköşesine koyarak sergilemeye başlamış.

Hacı Sabancı anıldı

İşadamı Hacı Sabancı, ölümünün 13. yıl dönümünde Adana’da en sevdiği şarkıların söylendiği konserle anıldı. Anma törenine Hacı Sabancı’nın çocukları Ömer Sabancı ve Demet Sabancı Çetindoğan ile torunlarının yanı sıra Sabancı Ailesi ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı.

Sarayda kutlama

İtalyan Lisesi Mezunları Derneği, Beyoğlu’ndaki Venedik Sarayı’nda düzenlediği bir davetle 25. yılını kutladı. İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Gianpaolo Scarante ve İtalya İstanbul Başkonsolosu Gianluca Alberini’nin ev sahipliği yaptığı kutlamaya  katılanlar arasında basketbol antrenörü Ergin Ataman ve eşi Berna Ataman da vardı.

Haberin Devamı

Tekrar edilecek

Maçka Parkı’nda hizmet veren Cahide 3D’de her cuma düzenlenecek konsept partilerin ilki, geçtiğimiz hafta ‘pırtık rahibeler’ adıyla yapılmıştı. Birçok ünlü ismin katıldığı parti, yoğun istek üzerine 25 Kasım Cuma gecesi tekrarlanacak.

Yazarın Tüm Yazıları