“Sana değer verdiğim için öpmüyorum” diyor

Sevgilim, fiziksel ihtiyaçları olduğunu, onları gidermek için yeni tanıştığı kızlarla günübirlik ilişkiye girdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Güzin Abla, ben 20 yaşındayım. Sevgilim de 24 yaşında. Geçenlerde bana “Sana değer verdiğim için dudağından bile öpmüyorum” dedi. Ardından da “Ben değer vermediğim kızlara zarar veririm” gibi bir şeyler söyledi.
Onun fiziksel ihtiyaçları varmış, onları gidermesi lazımmış. “Biz seninle tanışalı iki yıl oluyor, ilişkimiz başlayalı da beş-altı ay. O günden beri sana hiç zarar vermedim. Ama ben tanıştığım kızlarla günübirlik ilişkiye giriyorum” dedi.
Şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bir an için çok sinirlendim ama daha sonra düşündüm ve ona hak verdim.
Yine de kararsızım, sence ne yapmalıyım?

Rumuz: Çilek kız

Offf be güzel kızım, bunlar ne kadar bayat sözler böyle! İnan, benim gençliğimde de erkekler kızlara aynı bahaneleri sıralar, başkalarıyla ilişki kurmalarını haklı göstermeye çalışırlardı...
O erkek olarak fiziksel ihtiyaçlarını tatmin etmeliymiş de, senin ihtiyaçların yok mu? En azından senin sevdiğin ve beraber olduğun erkeğe güven duymak gibi bir ihtiyacın yok mu?
Sana değer veriyor, bu nedenle seni öpmüyormuş! O kızlara da “Sana değer vermiyorum, bu nedenle seninle yatıyorum” mu diyormuş yoksa?
Sevgi, dokunmaktır... Seven insan elbette sevdiğine sarılmak, saçlarını okşamak, hatta onu öpmek ister... Sen istemez misin? Bu zarar vermek midir? İki genç insanın birbirine dokunması için mutlaka cinsel ilişkiye girmesi mi gerekiyor?
Yok canım, inanma bu sözlere kızım. Yarın öbür gün de gelip sana “Beni başkalarına itiyorsun, ben sevdiğim kızla her şeyi yaşamak isterim” derse şaşırma sakın.

Haberin Devamı

İlk adımı benden bekliyor

Son günlerde içim kıpır kıpır. Çünkü birinden hoşlanmaya başladım ve onun da bana karşı boş olmadığını hissediyorum.
Oturduğum sokakta bulunan bir dükkanda çalışıyor. Aynı zamanda üniversite öğrencisi. Hakkında bildiğim tek şey ismi...
Daha önceki ilişkilerimde çocuktum ama artık büyüdüğümü hissedebiliyorum. O eski ergenlik buhranları kalmadı artık. Birisinden hoşlandığımda çocukça davranmıyorum.
Sanırım ilk adımı benden bekliyor, cesaret vermemi istiyor gibi. Sizce ne yapmalıyım?

Rumuz: Neşeli

Haberin Devamı

Kızım o zaman biraz cesaretli ol, bir bahaneyle çalıştığı dükkana gidip onunla konuşmaya çalış.
Mesela okulu hakkında bir şeyler sorabilirsin. Sana karşı ilgisi olup olmadığını davranışlarından, konuşmasından kolaylıkla anlayabilirsin.

Yazarın Tüm Yazıları