Maalesef söylemiştim (!)

TEKERLEK kırılmadan ‘Bak koçum senin tek uzunlu oyun anlayışlığınla bundan sonraki maçlarını kazanamazsın’ demiştim.

Haberin Devamı

İlk dörde girme şansı yok denecek kadar az, Calloway gibi ciddi eksikleri olan U. Malaga karşısında bildik tek uzunlu başlangıcını yaptı Anadolu Efes. Yumuşak karnımızı çok iyi bildiği için üç uzunla başlayan koçları Repesa ilk çeyrekte kök söktürdü temsilcimize.

‘Makine’ geç işledi

Savunmada da Malaga alan savunmasına dışarı dizilip 15’de 3, üçlük isabetiyle demirleri dövünce, serbest atışlarda olmasa sayı bulamayacaktı Efes. Sert savunmayla Malaga’yı boyalı alandan püskürterek beş sayı ilerde soyunma odasına giderken sakatlıktan dönen Vujacic, elinin pasını ancak ikinci yarıda üstünden atabildi. 2. yarı başında Semih faulleri dörtlerken, yaşadığımız gereksiz devre başı paniğini 9-0’lık seri atağıyla değerlendirdiler. Farmar yerinde bir sayıyla krizi kırdı ama nafile.

Haberin Devamı

Efes intihar etti

Son beş dakikaya 53-53 girdik. Kerem kare (Tunçeri ve Gönlüm) klasiğinin devreye girmesi de fayda etmedi. Haftaya Real Madrid’e yenilerek dördüncü olma ve Barcelona’yla nakavt serisi oynama olasılığımız kuvvetle muhtemel. Repasa bunları yaparsa onlar neler yapmaz. Efes ‘intahar’ ediyor!

Yazarın Tüm Yazıları