Lüks tanıtım

Dünyaca ünlü tasarım markası L’Objet’nin “Pour Fortuny Koleksiyonu”nun Avrupa’daki ilk tanıtımı, Nişantaşı’ndaki Luxuria mağazasında yapıldı.

Haberin Devamı

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge ve Luxuria’nın kurucusu Zeynep Madra’nın ev sahipliğinde yapılan tanıtıma iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra L’Objet’nin Başkanı ve Kreatif Direktörü Elad Yifrach da katıldı. Koleksiyon, Türkiye’nin ardından bu ay içinde Londra’da, daha önce Lady Diana’nın da düğün listesini yaptığı Thomas Goode’da tanıtılacak .

*

Ayrılsak ölürüz biz

Yaz aylarının gelmesiyle Kıbrıs sahneleri hareketlendi. Her hafta ünlü sanatçılara ev sahipliği yapan Rocks Otel’in sahnesinde bu hafta da Ferhat Göçer vardı. Eski şarkılarının yanı sıra yeni albümünde yer alan şarkıları da seslendiren Göçer’i izleyenler arasında Süreyya Yalçın ve sevgilisi Tugay Gökkaya da vardı. Sevgililer, Ferhat Göçer’in “Ayrılsak Ölürüz Biz” şarkısına eşlik etti.

*
KISA KISA

Sanat tutkusu

Haberin Devamı

Kuruluşunun 10. yılını kutlayan Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’nin düzenlediği ‘Karanlıkla Işığın Buluştuğu Yerde... Rembrandt ve Çağdaşları - Hollanda Sanatının Altın Çağı’ sergisi sanatseverleri ağırlamaya devam ediyor. Açıldığı ilk haftadan bu yana ziyaretçilerin akın ettiği sergiyi geçtiğimiz hafta sonu gezenler arasında işadamı Engin Yakut da vardı. Tam bir sanat tutkunu olan Engin Yakut’a arkadaşları Salih Maraş ve Aynur Toprak eşlik etti.

GECE KUŞU

Kapanış partis

Sezon boyunca gerçekleştirdiği partilerle İstanbul gecelerine renk katan Billionaire Club, konuklarına unutamayacakları bir haftasonu yaşattı. 1. yaşını kutlayan Billionaire’de sezon Ozan Doğulu’nun muhteşem müzikleri ve Laura Calcagno’nun etkileyici elektro violin performansı eşliğinde yapılan partiyle kapandı...

AJANDA

Woodkid ile iki gün eğlence

Cannes Lions ve Eurobest gibi festivallerden aldığı ödüllerle ve son olarak, Lana Del Rey’in listeleri zorlayan şarkısı “Born to Die”a çektiği kliple adından söz ettiren Woodkid, 15. yılını kutlayan Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında bugün ve yarın Babylon’da olacak.

Yazarın Tüm Yazıları