Locayı denize kurdu

Süreyya Yalçın, sevgilisi Tugay Gökkaya ile geldiği Bodrum Highlight Hotel’de denize loca kurdurdu.

Haberin Devamı

Moon Beach’in işletmecileri Ali ve Erkan Ünal’la denizde kurulu masada sohbet eden Yalçın’ın köpekleriyle ilgilenirken sevgilisi de iPad’de oyun oynuyordu.

Monaco konserleri

Türkler Monaco’yu komşu kapısı yaptı. Prens Albert’in ev sahipliğini yaptığı Gül Balosu’nda ön masalarda yer alan ve Prens’le tanışıp hatıra fotoğrafı çektiren Türkler, şimdi de Monaco’da düzenlenen ve dünyaca ünlü starların sahneye çıkacağı konserler için Monte Carlo Yıldızlar Salonu’nda yerlerini ayırttı. Prens Albert’in şirketi SBM’nin Türkiye ve Ortadoğu temsilcisi Hülya Biren, 6 Temmuz’da Enrique Iglesias ile başlayacak olan konserlerin Johnny Hallyday, George Benson, Duran Duran ve Scorpions ile devam edeceğini söyledi.

İsmail Acar National Gallery’de

Ressam İsmail Acar’ın “Paşa” adlı triptik resmi İngiltere’nin en önemli müzesi National Gallery’de sergilenmeye başladı. Londra Olimpiyatları’nın yapılacağı döneme denk gelen sergi, National Portrait Gallery’de 23 Kasım’a kadar gezilebilecek.

Haberin Devamı

Açılış partisi

Figen Erenel’in işletmeciliğini üstlendiği Çeşme’deki Aqua Beach Club, açılış partisiyle hizmete girdi. Erenel’in yakın dostlarının katıldığı partiye ünlü simalar katıldı. Müzisyen Ozan Doğulu, DJ kabinine geçerek kısa bir şov yaptı.

Bodrum’da İtalyan rüzgarı...

İtalyan Mutfağı ile Bodrum’un gözde mekanları arasına giren Mia Marina, önceki gün Ayşe Azizoğlu’nun verdiği davetle yaz sezonuna merhaba dedi.

Susesi Boğaz’dan geldi

Antalya Belek’teki Susesi Luxury Resort, Yaza Merhaba davetini İstanbul’da yaptı. Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleşen, Susesi Luxury Resort Genel Müdürü Gökhan Ergen’in ev sahipliği yaptığı davete, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Davet, Kürşat Başar’ın müzik performansı ile renklendi.

Yazarın Tüm Yazıları