Konuşma mevsimi

BİR değil, iki değil.. Daum yine konuşmaya başladı. Üstelik hep bu mevsimlerde konuşuyor. ‘Teklif var, gidebilirim, düşünüyorum.Daum niye bu tür açıklamalar yapıyor.

1- Şampiyonlar Ligi’nde başarısız olmaktan korkuyor.

2- Herhangi bir takıma bu açıklamalarıyla mesaj gönderiyor.

3- Fenerbahçe’deki konumu ile ilgili ciddi tereddütler taşıyor.

Nedeni ne olursa olsun, Daum’suz, F.Bahçe kesinlikle başarılı olur, şampiyon olur. Ama benim asıl şaşırdığım şey, F.Bahçe Yönetimi’nin suskunluğu. Daum’un söylediklerini üçüncü bir şahıs söylese, ya da gazeteler yazsa, yönetim ciddi tepki gösterirdi. Ama aynı yönetim, içindeki insanın açıklamalarına sesini bile çıkarmıyor.

AMAN DİKKAT

F.BAHÇE dün akşam, uzun süredir beri izlemediğimiz kadar iyi göründü. Elbette mükemmel değildi ama diğer maçlara oranla, bir oyun planına sahipti. Ve çok iyi bir yardımlaşmaya. Ne yapmak istediklerini biliyorlardı. Selçuk’un milli takımdaki başarısı, Kadıköy’e de yansıdı. Tereddüt ettiğim tek nokta var. Defans- Volkan kopukluğu. Defans, Volkan’a daha çok yardımcı olmalı. Ankaraspor’un forvet oyuncuları sık sık Volkan ile karşı karşıya kaldı. Bu bana salı günü oynanacak Milan maçını Ve Shevchenko’yu hatırlattı. Aman dikkat...

İşte Terim işte Daum

DAUM
’un iki sezondur kazanamadığı Selçuk’u, Fatih Terim iki maçta kazandı. İşte bunun adı yetenek yönetimidir. Hani Daum’a hep hatırlatırdım ya..

Gökdeniz

FUTBOL
Federasyonu’nun başlattığı ‘Lütfen’ kampanyasını biliyorsunuz. Herkesi centilmenliğe davet eden, ‘Lütfen kampanyası..’ Dikkat ettiniz mi bilmem, adı bahis şikesine karışmış olan‘Gökdenizli’ reklamlar hala televizyon ekranlarında gösterilmeye devam ediyor. Ve bir federasyon üyesi de uyanıp, ‘Gökdenizli bölümü kaldıralım’ demiyor.

Maçın 3 adamı: 1- Selçuk 2- Anelka 3- Volkan
Yazarın Tüm Yazıları