Komşu kızına sevdalandı

Hamamcıoğlu müesseselerinin sahibi ve Miller biralarının Türkiye eski mümessili Selim Hamamcıoğlu, Yunanlı bir güzele gönlünü kaptırdı.

Yunanistan’da tanıştığı Ellie’den çok hoşlanan ve onu İstanbul’a davet eden Hamamcıoğlu, kız arkadaşını kardeşi Serra Taşkent ve eniştesi Alp Taşkent’le de tanıştırdı ve hep birlikte akşam yemeğine çıkıldı. Selim Bey, gönlünü kaptırdığı Ellie’yle Yunanistan’a dönmeden önce Nişantaşı’nda alışverişe de çıktı. Beymen Brasserie’de oturdukları sırada mekana uğrayan arkadaş grubuna Ellie’yi tanıtırken yüzü gülüyordu. Görünüşe bakılırsa bu ilişki epey ciddi...

Yalnızlık sürüyor

Fulya Eyilik, sahibi olduğu OWO Ruhsal Gelişim Merkezi’ndeki işlerinden dolayı yoğun günler geçiriyor. Çoğu zaman işinin başında olan Eyilik, geçtiğimiz günlerde arkadaşı Esra Oflaz’ın organize ettiği Sirkeci Sepetçiler Kasrı’ndaki partiye katıldı tek başına... Ama içeride yalnız kalmadı ve arkadaşlarıyla buluşup geç vakte kadar eğlendi. Sabahın ilk ışıklarında da oradan yine yalnız ayrılıp evinin yolunu tuttu.

Çabuk unuttu

Tarlabaşı’ndaki Eddie’s Bar’ın sahibi Sinan Akıman’dan ayrılan Işıl Sarraf, kendini vakit kaybetmeden eğlence dolu gecelere attı. Son zamanlarda da Kral TV’nin eski yöneticisi Kerim Sağlam’la görülüyor sık sık... Sağlam, Mazhar Alanson’un geçtiğimiz yıl evlendiği Biricik Suden’in ilk eşiydi... Aynı zamanda Cem Uzan’ın yakın arkadaşı olan iş adamı uzun zamandır ortalarda görünmüyordu. Can Akçay ve Tarkan Sualp’le Sirkeci Sepetçiler Kasrı’nda geçtiğimiz gece gerçekleştirilen Burn&MTV Dance Heat partisine giden Kerim Sağlam, Sarraf’ı da yanına almıştı. Sinan Akıman’dan ayrılmasının üzerinden henüz bir ay bile geçmemişken yeni bir ilişkiye hazır olmadığını söyleyen Işıl Hanım’ın heyecanı ise o gece gözlerinden okunuyordu.

Ortama uyamamış

Dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu da arkadaşı Esra Oflaz’ın organize ettiği MTV’nin dance party’sine katıldı. Kutoğlu’na gecede dergici Yasemin Demirkan eşlik etti. Müziğin ritmine uymasını becerebilen Demirkan’ın aksine Kutoğlu çıkışta başının şiştiğini şakayla karışık belirtti.

Anneden emir geldi

Zeynep Aslan, cüssesi dışında Murat Evliyaoğlu’na aşırı benzerliğiyle dikkat çeken sevgilisi Birhan Gencer’le iki hafta önce Bodrum Fuga’da tatildeydi. Geçtiğimiz gece ise Sirkeci Sepetçiler Kasrı’ndaki Burn&MTV Dance Party’de rastladım kendisine... İçeriye girerken birlikte görüntülenmemek için sevgilisinden ayrılmayı tercih etti. Duyduğuma göre bu önlemin nedeni, sevgilisinin annesinin tepkisiymiş. Çünkü oğlunun fotoğraflarının basında yer almasını istemiyormuş.

Aileyi kızdırdı

Deniz Akkaya, geçtiğimiz hafta Beyoğlu Wanna çıkışında arabanın içinde dudak dudağa görüntülendiği Ali Rıza Özderici ile objektiflere yakalanmamak için artık büyük çaba gösteriyormuş. Bunun nedeni ise Kayserili pastırmacı aile Özdericiler’in, oğullarının bu tür haberlerle basında yer almasına kızmaları. Ali Rıza Özderici, Kayseri’de muhafazakar kimliğiyle tanınan ailesinin isteklerine elinden geldiğince uymak istiyormuş. Bu yüzden geçtiğimiz gece Beyoğlu Wanna’dan önce Akkaya çıktı, ardından da kendisi taksiye binip sevgilisiyle başka bir yerde buluştu.

Aman dikkat

Beşiktaşlı futbolcu Sergen Yalçın, sevgilisi Aslı Sarı’yla Nişantaşı’nda alışverişe çıktı. Mağaza mağaza dolaştıkları halde yaz sezonu için bir şeyler beğenemeyen ve elleri boş kalan Sarı ile Yalçın, güzel havayı görünce yürüyüşe devam kararı aldı. Tam o sırada sevgililerin arkasında Haldun Dormen belirdi. Kaldırıma çıkmak için hamle yapan Dormen dengesini kaybedince etraftakiler destek olmak için atıldılar. Sevgililer ise olup bitenin farkına çok geç vardılar.

Kötü görünüyor

Esin Maraşlıoğlu’nun kızı Melissa Mızraklı da Sirkeci Sepetçiler Kasrı’ndaki partiye gitti geçtiğimiz gece. İçeriye girmek için kapıda beklerken yüzündeki sivilceler dikkatimi çekti. Genç yaşta yapılan aşırı makyajdan mı desem, yoksa alınan alkolün etkisinden mi bilinmez ama açıkçası hiç de hoş görünmüyordu.

O artık danışman

Özelleştirme İdaresi eski Başkanı Uğur Bayar, eşi Selin Bayar’la Beyoğlu Wanna’da eğlendi geçtiğimiz gece. Wanna Bar’dan çıkarken, uzun zamandır ortalarda görünmeyen Uğur Bayar açıklama yapma gereği duydu ve artık danışmanlık yaptığını söyledi.

Porsche aldı

Borsacı Can Ateş, sevgilisi Ebru Akel’le Beyoğlu Wanna’daydı hafta sonunda. İçeride geç vakitlere kadar eğlendiler ve sabaha karşı mekandan çıktılar. Ancak Ateş yeni aldığı Porsche’sinin getirilmesini beklerken epey sıkıldı. Özel plakalı gri renkli Porsche geldiğinde ‘sonunda’ diyerek bindi araca... Bu arada yeni aldığı otomobilini görünce düşünmeden edemedim; demek borsa sonunda toparlandı, yeniden kazandırmaya başladı.

İşten uzakta

Roman Butik’in sahibi Toplusoy kardeşlerin ortancası Muharrem Toplusoy, ağabey Turgut Toplusoy’un ‘İşlerle en küçük kardeşim Süleyman ilgilenecek’ açıklaması üzerine bir süreliğine işlerden uzaklaştı. Şirket yönetiminde Süleyman Bey’in hakimiyeti söz konusu şimdilerde... Muharrem Toplusoy ise eşi Ayşegül Hanım’la gezip hayatın tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz gece Beyoğlu Wanna’da rastladığımda da çiftin neşesine diyecek yoktu yine...

Kardeşe yaz jesti

İbrahim Kutluay’a, her zamankinin aksine sevgilisi Demet Şener yerine kız kardeşi Özlem’le dolaşırken rastladık Nişantaşı sokaklarında. Başarılı basketbolcu, yaz sezonu için gardırobunu yenilemek isteyen kardeşini alışverişe çıkarmıştı. Bu nedenle ilk durak Armani oldu. Sonra Beymen dolaşıldı. Kutluay, kız kardeşi için hatrı sayılır miktarda alışveriş yaptı.
Yazarın Tüm Yazıları