Kolay oldu

HAFTALARDIR puan kaybedeceği beklenilen Gaziantepspor maçını Trabzonspor rahat kazandı. Hele Dany oyundan atılınca maç tamamen koptu.

Haberin Devamı

Ve Trabzonspor’un farklı galibiyeti geldi. Şenol Hoca, Egemen’i sol bek, Umut’u sol açık, Pawel’i ise santrfor oynattı. Değişik bir 11 denedi, ama dinamik bir takımla istediğini aldı. Orta sahada Selçuk müthiş oynadı, bütün oyunu yönlendirdi ve Burak’a attırdığı goldeki pası müthişti.
Jaja müthiş oynadı
Karşılaşma 11’e 11 oynanırken bordo mavililerin bu maçı kazanacağı belliydi, çünkü oyuna ağırlığını koymuştu. Rakibini sıkıştırmıştı tek kale oynuyordu. Gaziantepspor, ceza sahasına bile giremiyordu... Ama kazanılan penaltıdan sonra Trabzon daha da rahatladı. Jaja müthiş işler yapıyor, futbolun artistik yönünü daha çok seviyor. Gerçi artisliğe kaçmasa önemli goller atar ve attırır. Trabzon için önemli bir oyuncu... Egemen solbekte Cale’den daha verimliydi. Çünkü daha dinamik, daha atletik ve sol ayağıyla harika bir gol attırdı.
Şampiyonluğu istiyorlar
Trabzon bu şampiyonluğu çok istiyor, çünkü oyuncuları yürekten oynuyor. Bu senenin yıldızı Burak Yılmaz’ı tutmak mümkün değil. Müthiş driplingleriyle rakibi bunaltıyor, onu tutmak için faul yapmalılar; başka türlü durdurmak zor. Trabzonspor bu yarışı sonuna kadar kovalayacak. Müthiş bir takip; ama G.Antepspor maçında şanslıydılar. Çünkü G.Antep güçlü bir takım, çok kritik anda bir oyuncunun atılması ve penaltı olması büyük avantaj sağladı bunu dikkate almalılar. Bu maç 11’e 11 olsa daha zor olabilirdi.
Cüneyt Çakır’ın kararları tartışılırdı; ama bu bordo mavililerin galibiyetine gölge düşürmesin. Kararlar yanlış da olsa, Trabzonspor, G.Antep’ten daha üstün bir takım ve bu galibiyet kaçınılmaz olurdu Avni Aker’de.

BEĞENDiM

Haberin Devamı

Trabzonspor’un istekli futbolu.

BEĞENMEDiM

Takımını 10 kişi bırakan Dani’yi.

DİKKAT

Cüneyt Çakır’ın kararları tartışılır.

Yazarın Tüm Yazıları