Kök hücre bankasına gittiler

Milli basketbolcu İbrahim Kutluay’ın eşi Demet şener, üç gün önce Beşiktaş Jinemed Hastanesi’nde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Normal doğum yapan eşini yalnız bırakmayan Kutluay, oğlunun göbek kordonunu da kendisi kesti.

Haberin Devamı

Kutluay çiftinin, Ömer adını verdikleri oğullarının kordon kanının saklanması için önceki gün Demet Sabancı Çetindoğan’ın sahibi olduğu kök hücre bankacılığı ONKıM’e gitti. Kordon kanı saklama ve kök hücre bankacılığı geleceğin en önemli sağlık teknolojilerinden. Bu sayede, çocuğun 15 yaşına kadar yaşayabileceği birçok hastalıkla, doğum sırasında kordon kanından alınarak saklanan hücrelerle mücadele edilebiliyor

Dostlar alışverişte

Geçtiğimiz hafta sonu havaların iyi olmasını fırsat bilen Caroline Koç, soluğu ıstinye Park Alışveriş Merkezi’nde aldı. Caroline Hanım burada kız kardeşi Christina Giraud, Serra Tokar ve Aslı Ersu ile buluştu. Beymen mağazasını gezen ve buradan alışveriş yapan Koç, Tokar, Ersu ve Girauad’a Ümit Boyner de eşlik etti. Alışveriş yapmayı bitiren hanımlar yemek için ise Masa Restoran’ı tercih etti.

Haberin Devamı

Reyhan Hanım’ın cicileri

Harbiye’deki Bentley Otel’in sahibi Enis Çiftçi’nin eşi Reyhan Çiftçi tarafından tasarlanan “Punto by Reyhan Çiftçi Exclusive Knitwear” adlı yazlık koleksiyon geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaki Punto mağazasında görücüye çıktı. Cotton ipleklerle hazırlanan ve her biri el emeği ile üretilen koleksiyonun tanıtım davetine aralarında Begüm şen, Deniz Berdan, Neşe Sert ve Ebru şallı’nın da yer aldığı ünlü isimler katıldı. Koleksiyonu arkadaşlarından tam puan alan Reyhan Çiftçi, “Koleksiyon içindeki ürünlerin bir bölümü sadece el örgüsünden oluşuyor, bir bölümü de deri ve örgü kombinlerden” diye konuştu.

Bağış gecesini Artam yönetti

ış ve sosyete dünyasının önde gelen isimleri, Arama Kurtarma Derneği’ne (AKUT) destek olmak amacıyla bir yardım gecesi düzenledi. “Sesimi duyan var mı” sloganıyla Conrad Otel’de düzenlenen gecenin ev sahipliğini Feyyaz Berker, Suzan Sabancı Dinçer, Ahmet Kocabıyık ve Çiğdem Simavi yaptı. Davetiyelerin bin liradan satışa sunulduğu geceye yaklaşık 500 davetli katıldı. Turgay Artam’ın yönettiği bağış gecesinde AKUT’un arazi, kar, deniz araçları, çok çeşitli ve teknolojik kurtarma araç ve gereçleri (beton delme, kırma, kesme aletleri, yangın koruma kıyafetleri gibi), kurtarma anında ilk müdahalede büyük önem taşıyan ilk yardım setleri ve sedyeler için kaynak yaratıldı.

Haberin Devamı

Odabaşı Longtable’da

Salı geceleri Longtable Burjuva Bar’da klasikleşen Revolution Party serisi ünlüleri ağırlamaya devam ediyor. Daha önce Kenan Doğulu, Ece Sükan, A46 ve şehnaz-Mehmet Tuna çiftinin ev sahipliği yaptığı partilerin bu geceki ev sahibi ünü ülke sınırlarını aşmış fotoğrafçımız Nihat Odabaşı. Heidi Klum, Elizabeth Hurley, Ajda Pekkan ve Gülben Ergen gibi birçok ünlü ismi fotoğraflayan Nihat Odabaşı’nın dostlarıyla ve gelen konuklarla yakından ilgileneceği “Strike A Pose” (Poz Ver) konseptli parti için Odabaşı ve Çapa-marka ekibi birçok sürpriz hazırlamış.

Altını değiştiriyor

Los Angeles’tan üç gün önce dönen Ozan Doğulu eşi Ece Hanım ve kızları Arya ile birlikte önceki gün Bebek’teydi. Çok özlediğini söylediği Boğaz havasını almak için kızı ve eşini alıp, güneşli havanın keyfini çıkaran Ozan Doğulu, kardeşi Kenan’ın Los Angeles’ta kaldığını, mayıs ayında piyasa çıkaracağı kaset çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Ozan Bey ayrıca artık çok iyi bir baba olduğunu belirterek, “Arya 8 aylık oldu. Onunla çok ilgileniyorum. Kızımın altını da değiştiriyorum, eşime de yemek yapmasında yardımcı oluyorum. Artık çok iyi bir aile babası oldum. Arya’yı babaannesine ve amcasına benzetiyorlar. ınşallah o da başarılı bir müzisyen olur” diye konuştu.

Defne büyüyor

Haberin Devamı

Sinem Güven-Murat Ersönmez çiftinin kızları Defne, 3 Mart 2008’de dünyaya gelmişti. Doğum sonrası eski formuna kavuşan Sinem Hanım, kısa zaman da defileler ve podyumlarda boy göstermeye başlamıştı. Dostları arasında örnek anneliğiyle övgü ile bahsedilen Sinem Hanım’a geçtiğimiz gün ıstinye Park’ta kızı Defne ile birlikteyken rastladım. Defne büyümüş, sevimli bir kız çocuğu olmuştu.

Personelin eğitimine harcanacak

Türk Alzheimer Vakfı’nın üyeleri, 16-21 Mart tarihleri arasında kutlanan Alzheimer Haftası nedeniyle, Asuman Dabak Tiyatrosu’nda sergilenen “şahane Düğün” adlı oyunu vakfın hastanesinde bulunan hastalarla birlikte izledi. Derneğin basın sözcüsü şule Argüder, oyundan elde eldilen gelirin şişli Belediyesi’yle ortak yürüttükleri proje olan Alzheimer’li hastalara evde bakım için yetiştirilecek personelin eğitimi için harcanacağını belirtti.

Yazarın Tüm Yazıları