Koç’tan kişiye özel macera

Koç Holding bünyesinde hizmet veren turizm şirketi Setur’un yeni markası “Sedventure”, geçtiğimiz gün Hasköy’deki Rahmi Koç Müzesi’nde tanıtıldı.

Haberin Devamı

Klasik tatillerden sıkılıp farklı kültür ve coğrafyaları keşfetmek isteyenlere Süha Derbent’in danışmanlığında özel programlar sunan Sedventure’un tanıtım davetine Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Setur Genel Müdürü Üstün Özbey ve Süha Derbent ev sahipliği yaptı. Davet, Kenya’dan gelen dans grubunun otantik şovuyla renklendi.

20. yıla yeni şube

İlayda Babacan’ın Teşvikiye’deki galerisi Galeri İlayda, kuruluşunun 20’nci yıldönümünde Karaköy’de şube açtı. İki katlı yeni şube, “Tema(s)sız 2” adlı sergi ile sanatseverleri ağırlamaya başladı. Sergi, ağustos ayının sonuna kadar görülebilecek.

Hâlâ formda

70’li yıllarda podyumlarda fırtına gibi esen Figen Erman, reklamcı Ünver Oral’la evlendikten sonra sosyeteye transfer olmuştu. Oral’dan boşandıktan sonra uzun süre sesi soluğu çıkmayan Erman, son olarak kendinden yaşça hayli küçük olan sevgilisi Fatih Hürgüç yüzünden Çiğdem Kayalı’yla yaşadığı polemikle gündeme gelmişti. Geçtiğimiz gün Figen Hanım’ın tatil için gittiği Çeşme’de çekilmiş fotoğrafları elime geçti. Yıllar sonra ilk kez mayolu görüntülenen Erman, ilerleyen yaşına rağmen halen formda. Ve selülit haberleriyle gündeme gelen sanatçılara gönderme yapar gibi plajlarda birbirinden seksi mayolarla boy gösteriyor...

Haberin Devamı

Boğaz’da Mikonos eğlencesi

DJ Salih Saka, eğlencesi ve müziği ile ünlü Mikonos’un gözde otellerinden Cavo Tagoo Mykonos için özel bir albüm hazırladı. Albüm, geçtiğimiz akşam Ortaköy’deki Anjelique’te tanıtıldı. Mikonos’un çılgın eğlencesini İstanbul’a taşıyan partiye ünlü isimler katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları