Kızıyla buluşturdu

35 yıllık eşi Alaaddin Koşar’dan üç yıl önce boşanan Ela Koşar, 22 Ağustos akşamı Ogan Soysal ile nikah masasına oturuyor.

Tören Göztepe’de, Koşarlar’a ait köşkte yapılacak. Ela Hanım ile Ogan Bey’e önceki akşam, Mensure Özbek’in ortağı olduğu Teşvikiye’deki Kovva adlı restoranda rastladım. Koşar, kızı Elhan’ı da getirmiş, müstakbel eşi ile onu yemekte buluşturmuştu. Kızı ve müstakbel eşi ile son derece mutlu görünen Ela Hanım, nikáh davetine sadece 12 kişi çağırdıklarını söyledi.

Adres değişikliği

Bodrum-Türkbükü’ndeki Atılay Balık, yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Atılay Beytorun’un sahibi olduğu restoran, bu yıl Türkbükü’nü ikiye ayıran köprünün diğer tarafına geçerek lüks otel ve kulüplere komşu oldu. Çiftlik balıklarının yer almadığı ve tamamen taze deniz ürünlerinin sunulduğu mekan, şu sıralar özellikle ünlü simaların buluşma noktası durumunda...

Bodrum’dan sonra Göcek

İşadamı Ahmet Hanif, eşi Demet Hanım’la beraber tatil için Bodrum’a gitti. Türkbükü’ne yatlarıyla giden çift, önceki gün Vera-Bülent Bulgurlu çiftinin Divan Palmira’da verdiği yemek davetinin konukları arasındaydı... Mütevazı tavırlarıyla dikkat çeken Hanif çifti Bodrum koylarını dolaştıktan sonra rotayı Göcek’e çevirecek.

Divan’da zar attılar

Bülent Bulgurlu, önceki gün Türkbükü’ndeki Divan Palmira’nın iskelesinde, işadamı Ergun Yüksel ile iddialı bir tavla partisi yaptı. Tavlada yenilmezliğiyle övünen Ergun Bey’in şansı Bulgurlu karşısında yaver gitmedi ve oyunu 5-3 kaybetti.

Ayrılsak da beraberiz

Ahu Kerimoğlu ile eski eşi Ünal Aysal’ın kızı Ceyla, eşi Cenk Mızraklı’dan geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Ceyla Hanım şimdilerde annesinin Gündoğan’daki muhteşem evinde oğluyla birlikte tatil yapıyor. Üstelik geçtiğimiz hafta eski eşi Cenk Bey de onu ziyarete gitti. İkili oğullarıyla beraber keyifli bir hafta sonu geçirdi. Cenk Bey oğlunu sırtına alıp Türkbükü sahilini baştan sona yürürken, Ceyla Hanım da neşe içinde onlara eşlik ediyordu.

Baba özlemi çekiyor

Beşiktaş menajeri Sinan Engin ile Ayşe Karasu Engin’in kızları Elif Su’nun Bodrum günleri devam ediyor. Yaz aylarını Türkbükü’ndeki evlerinde annesiyle geçiren küçük kız, gün boyu denizden çıkmıyor. Annesiyle birlikte tatilin keyfini çıkaran Elif Su’nun tek sıkıntısı ise takımla birlikte yurtdışında olduğu için babasının kendilerine eşlik edememesi...

İşin sırrı modacıda

Gül Erçetingöz, Gecce.com’un "Mekan Oscar’ları" gecesinde şıklığı sayesinde kendinden epey söz ettirmişti. Erçetingöz’ün o alımlı elbisesi, İzmirli modacı Ertan Kayıtgen imzalıydı. Gül Hanım ile gecenin organizasyonunu üstlenen Feza Fırat, davetlilere şıklıklarının sırrının Kayıtgen olduğunu uzun uzun anlattı o akşam...

Yazarın Tüm Yazıları