Kızını çekti sevgilisini çektirmedi

Mercedes-Benz Türk tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Mercedes Trophy Golf Turnuvası, Kemer Golf&Country Club’da yapıldı.

Haberin Devamı

İki gün süren turnuvaya katılanlar arasında Sadettin Saran’ın kızı Lal Saran da vardı. “Genç bayanlar” kategorisinde üçüncülük ödülünü alan kızı için “Onunla gurur duyuyorum. İnşallah ileride daha büyük işlere imza atar” diyen ünlü işadamı, Lal’i ödül alırken cep telefonuyla görüntüledi. Saran, kendisine eşlik eden diş doktoru sevgilisi Emek Külür’le görüntülenmemek için de gazetecilerden ricada bulundu.

Sıcak gecelere buzlu çay

Coca-Cola’nın 20 ülkeyle aynı anda Türkiye’de de piyasaya sunduğu yeni buzlu çay markası Fuse Tea’nin lansman partisi, bu akşam Bebeköy’ün yeni adresi Nef Bebeköy’de yapılıyor. Gece, markanın reklam filminde de oynayan Kenan Doğulu’nun unplugged performası ve Suat Ateşdağlı’nın müzikleriyle renklenecek.

Bugün nikâh masasında

Haberin Devamı

Roman Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Toplusoy, İclal Aydın’la yollarını ayırdıktan sonra İpek Çolakoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Çift, ‘yaz aşkı’ olarak başlayan ilişkilerini nikâh masasına taşımaya karar verdi. Toplusoy ile Çolakoğlu, bugün Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’da evlenecek.

Marilyn Monroe ile lezzetli festival

Kemer Golf&Coutry Club, bugün 7. İstanbul Lezzet Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Zafer Kozanoğlu, Figen Kural ve Şule Ergüder’in katılımın geçtiğimiz yıllardaki gibi yüksek olması için uğraştığı festival, Alzheimer Derneği yararına düzenleniyor. Etkinlikte Marilyn Monroe’ya benzerliğiyle tanınan ünlü performans sanatçısı Claudia Kooij’in gösteri yapacağını da belirteyim...

Sunset’te yıldızlar geçidi

Ulus’taki Sunset, “All Stars Under the Stars” ile yaz sezonu boyunca Türkiye’nin en popüler DJ’lerini eğlence tutkunlarıyla buluşturacak. Mekânda salı geceleri DJ Tarık Koray, perşembe geceleri ise DJ Aydın Katırcıoğlu ile DJ Yener Katırcıoğlu performans sergileyecek. Suat Ateşdağlı ve Salih Saka da sürpriz gecelerde Sunset’te olacak.

Yazarın Tüm Yazıları