Kızımı Selin değil ben büyütüyorum

Selin Denizli, Hafta Sonu dergisindeki röportajında, babası Mustafa Denizli’nin Çiğdem Kayalı’dan olan kızı Lal’in yıllardır kendisiyle yaşadığını ileri sürmüştü.

"Babam, Çiğdem’den ayrıldıktan sonra Lal’in benimle yaşamasına karar verdi" diyen Denizli’nin bu iddialarına çok geçmeden Çiğdem Hanım’dan yanıt geldi. Kayalı, "Lal, 2004’e yani Mustafa’yla ayrılığımıza kadar ben, babası ve ağabeyi Sinan’la beraber yaşadı. Ayrılık sonrası da yanımda kaldı. Sadece 2006’da dokuz ay kadar benimle olmadı ama onun dışında, tatiller hariç hep yanımdaydı. Kızım benimle yaşıyor ve hayatıyla ilgili önemli kararları da ben veriyorum" dedi.

En iyi fotoğrafı onlar çekti

İtalya’nın en cazibeli otomobil markası olarak lanse edilen ve Türkiye pazarına bu yıl giren Lancia, Ypsilon modelinin tanıtımı için Bodrum’da özel bir organizasyon düzenledi. Organizasyona katılan ünlüler, fırsattan istifade bu gözde tatil beldesinde keyifli bir hafta sonu geçirdi. Ahmet Utlu, Elif Dağdeviren, Esra Gürsoy, Hasan Çalışlar, İsmail Acar, İnci Türkay, Rengin Pekuysal, Tamer Yılmaz, Volkan Işık gibi isimlerin arasında bulunduğu davetli grubu, düzenlenen mini yarışlara da büyük ilgi gösterdi.

Organizasyon kapsamında düzenlenen "En iyi Lancia Ypsilon fotoğrafı çekme" yarışmasının birincisi, ünlü prodüktör Ahmet Utlu ile nişanlısı İlksen Çiğdem oldu. Çift, bu birincilik sayesinde Sicilya Adası’nda tatil kazandı.

Yardıma koşun

The Marmara Otelleri’nin sahibi Oğuz-Münevver Gürsel çiftinin kızı Bike Gürsel, geçtiğimiz akşam SuAda’da düzenlenen bir davete katıldı. Tekneden adaya çıkarken görevlilerden yardım isteyen Gürsel, derin bacak yırtmacı nedeniyle zor anlar yaşadı. Ne kadar uğraşsa da yırtmacın açılmasına engel olamayan Bike Hanım, sonunda yardımlarla adaya çıkmayı başardı. Bu arada arkadaşlarından duyduğum kadarıyla, Ali Güreli’den birkaç yıl önce boşanan Bike Hanım’ın kalbi hálá boşmuş ve kendine uygun bir beye de uzun zamandır rastlamamış.

Tuncay’la futbol keyfi

Bodrum’daki Fuga Tatil Köyü’nün sahibi Volkan Büyükhanlı, koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. İnönü Stadı’nda locası olan, Beşiktaş’ın yurtdışındakiler de dahil hiçbir maçını kaçırmayan Büyükhanlı, futboldan ligin tatil olduğu yaz aylarında bile kopamaz. Geçtiğimiz hafta da otelinde kalan milli futbolcu Tuncay Şanlı ile futbol özlemini giderdi. Şanlı ile küçük karşılaşmalar yaparken Büyükhanlı’nın keyfine diyecek yoktu.

İstanbul’daki vaha

Bu yaz tatile gidemeyip İstanbul’da kalanlardansanız merak etmeyin; şehirde tatil keyfi yaratan adreslere bir yenisi daha eklendi. Chocolate Trio, Ataşehir’deki Trio Konutları’nda hizmete girdi. Güne 08:00’de başlanan bu mekanda, müşteriler gün boyunca havuz başında keyif yapabiliyor ve bu tatil keyfi gece yarısına kadar uzatılabiliyor.

İkinci bebek için sabırsızlanıyor

Defne adında bir kızları olan Kaan-Merve Gürsel çifti, ikinci bebek için sabırsızlanmaya başladı. The Marmara Otelleri’nin sahibi Oğuz-Münevver Gürsel çiftinin oğlu olan Kaan Bey ile eşi Merve Hanım, geçtiğimiz ay New York’taki The Marmara Otel’de verdikleri davette de, yakın arkadaşlarına bu durumdan söz etmiş. Bir an önce ikinci bebeklerini kucaklarına almak istediklerini söyleyen çiftin kararı, ailelerini de çok sevindirmiş. Merve Gürsel’e geçtiğimiz hafta SuAda’daki davette rastladım. Merve Hanım’ın kilo verdiği gözden kaçmadı.

İş arasına tatil sıkıştırdı

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarından Ağaoğlu şirketler topluluğunun patronu Ali Ağaoğlu, iş hayatından tam olarak kopamıyor ve tatil mekanlarına bile iş taşıyor! Ali Bey, geçtiğimiz günlerde de şirketin Bodrum-Güvercinlik’te yapımına başladığı 15 bin konut, iki golf sahası ve bir otel inşaatının kontrolü için 30 mimarıyla birlikte Bodrum’a gitti. İnşaat bölgelerini gezen Ağaoğlu, yaz tatilini de bu iş gezisinin arasına sıkıştırdı. Arkadaşı Petek Ertüre’yle Türkbükü sahillerinde iki gün geçiren Ali Ağaoğlu’nun keyfi yerindeydi.

Sortie’deki NBA yıldızı

Basketbol hayatını NBA’de, Orlando Magic takımında sürdüren Hidayet Türkoğlu, sezon yorgunluğunu Türkiye’de atıyor. Hemen her gece popüler mekanlardan birinde görülen yıldız basketbolcu, geçtiğimiz gün de Sortie’deydi... Mekana kulübe ait tekneyle gelen Türkoğlu, burada Real Madrid’de basketbol oynayan arkadaşı Kerem Tunçeri’yle buluştu. Sahan’da kebap yedikten sonra kulübün bar bölümüne geçen iki arkadaş, geç saatlere kadar süren eğlencenin sonunda yine deniz yoluyla Sortie’den ayrıldı.
Yazarın Tüm Yazıları