Kızım sana emanet

Geçen hafta İzmir’de nişanlanan Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan, İstanbul gecelerinde görüntülendi. Gülşah Alkoçlar, kızını motosiklet turuna çıkaran damadını “Kızım sana emanet, dikkatli sür” diye uyardı.

Haberin Devamı

Motosiklet tutkusuyla bilinen Engin Altan Düzyatan, nişanlısı Neslişah Alkoçlar’ı da kendine benzetti. Önceki akşam Cihangir’deki bir restoranda Gülşah-Ender Alkoçlar çiftiyle yemek yiyen Düzyatan, gecenin sonunda nişanlısını yeni aldığı motosikletle gezmeye çıkardı. Neslişah Alkoçlar motorcu montunu giyip kaskını takarken, Gülşah Alkoçlar damadını uyardı: “Kızım sana emanet, dikkatli sür!”

Mutlu kadınlar
VIP Turizm Ceo’su Yasemin Pirinçcioğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Türkiye’de meme sağlığı bilincinin geliştirilmesi, erken teşhis olanaklarının yaygınlaştırılması için çalışan Türkiye Meme Vakfı (MEVA) ile ortak bir etkinliğe imza atıyor. Saat 11.00-16.00 arasında, garajistanbul’da gerçekleşecek olan“Bize İyi Bak” adlı etkinlikte aralarında Jehan Barbur ve Leyla Alaton’un da olduğu iş ve sanat dünyasından isimler “mutlu kadın” temalı söyleşide konuşma yapacaklar.

Yasemin Pirinçcioğlu, “Etkinlikten elde edilen gelir, imkanı olmayan kadınlara ücretsiz mamagrofi olanağı için kullanılacak” dedi.

Haberin Devamı

Kurt Seyit’i imzalayacak
Kurt Seyit ve Şura dizisinin uyarlandığı “Kurt Seyt&Shura” romanının yazarı Nermin Bezmen, serinin ikinci kitabı “Kurt Seyt&Murka”nın ardından “Dedem Kurt Seyit ve Ben”i yazmıştı. Bezmen, dedesiyle ilişkisini anlattığı bu romanı için bugün saat 16.00’da Capitol’deki D&R’da imza günü düzenleyecek.

RAKI-BALIK PASTA
Türkiye’nin en köklü tekstil ve moda markalarından Altınyıldız’la Beymen’in sahibi Cem Boyner’in Gülgün Sazak’la evliliğinden olan ikiz kızları Elif ve Ayşe Boyner, doğum günlerini birlikte kutladı. Balık burcu olan
kardeşler, balık motifleriyle süslü pastalarının yanına rakı kadehleri koyarak poz verdi ve o kareleri Instagram’da paylaştı.

Terziye özel sipariş
200 yıldır moda tarihine damgasını vuran Brooks Brothers markasının baş terzisi Andrea Castellana İstanbul’a geldi. Castellana, bugün markanın Zorlu Center’daki mağazasında “kişiye özel dikim hizmeti” sunacak.

Tatlı yiyip tatlı konuştular
Et ve kebap lezzetleriyle adından söz ettiren Kaşıbeyaz, şimdi de tatlı sektörüne girdi. Kaşıbeyaz’ın sahibi Suat Kaşıbeyaz, Yeşilköy’de Kaşıbeyaz Baklava’yı hizmete soktu. İş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimlerin katıldığı açılışta siftahı Tunç Petrolleri’nin sahibi Dinçer Azaphan yaptı.

Haberin Devamı

DJ’ler Pera’da
Beyoğlu’ndaki Rixos Otel’in terasında hizmet veren Park Şamdan Pera’da “DJ Performans Geceleri” düzenleniyor. Cuma ve cumartesi geceleri DJ’lerin performans sergilediği mekânda bu gece müzikler DJ Sercan Ozan’a emanet.

Yazarın Tüm Yazıları