Kız kardeşler kızlarıyla tatilde

Revna Demirören ile kardeşi Merva Ulusoy, Revna Hanım’ın eşi Yıldırım Demirören’e ait yatta tatil yapıyor.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören takımla birlikte Avusturya kampında olduğu için tatile kardeşiyle çıkan Revna Hanım’ın keyfi yerinde... Yanlarına kızları Yelda Demirören ile Meyra Ceylan’ı da alan kardeşler, Türkbükü açıklarına demirledikleri yatta deniz ve güneşin tadını çıkarıyorlar.

Anne sevgisi bir başka

Deniz-Haluk Berdan çifti, oğulları Can’la beraber çıktıkları Bodrum tatiline devam ediyor. Türkbükü’nde kalan Berdan ailesine, önceki gün iskelede oturmuş güneşin batışını seyrederlerken rastladık. Bu arada küçük Can’ın annesine yaptığı sevgi gösterileri, ortaya işte bu sıcak manzarayı çıkardı.

Sporun faydaları

Boyunca iki çocuğu olan Esra Gürsoy, buna rağmen formunu korumayı başardı. Her gün düzenli yüzen, sporunu aksatmayan ve yiyip içtiğine çok dikkat eden Gürsoy’un zindeliği, Bodrum tatilinde iyice ortaya çıktı. Gürsoy, yaşıtlarını kıskandıracak kadar hoş, canlı ve neşeli görünüyordu

"Mamma Mia"ya özendiler

Her çarşamba farklı bir konsept belirleyen ve misafirlerini o konsepte uygun şekilde ağırlayan Cahide, bu akşamki konsepti belirlerken geçtiğimiz günlerde vizyona giren "Mamma Mia" filminden esinlendi. Mekan bu geceye özel olarak bir Yunan adasına dönüştürülecek, dekoru beach, diskotek, balıkçı ağları, kayıklar, hoş ada kızları ve erkekleri tamamlayacak. Cahide Abba grubunun da canlı performanslarıyla yer alacağı partide Türk ve Yunan mutfağından örnekler sunulacak.

Gecce ödülleri sahiplerini buldu

Gecce.com’un geleneksel hale getirdiği "Mekan Oscar’ları" ödül töreni önceki akşam SuAda’da yapıldı.

Gül-Kenan Erçetingöz çiftinin sahibi olduğu gecce.com adlı magazin sitesinin geleneksel "Mekan Oscar’ları" ödül töreni, ünlülerin akınına uğradı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı, sanat, cemiyet, moda ve iş dünyasından ünlü isimleri buluşturan törenin sunuculuğunu Acun Ilıcalı ile Beyazıt Öztürk yaptı. Törene Hande Yener ve Kenan Doğulu da şarkılarıyla renk kattı.

Davete katılanlar arasında Bülent Ersoy, Tülin Şahin, Cemil İpekçi, Semra Özal, Serdar Bilgili, Burak Kut, Aysun Kayacı, Sibel Tüzün, Demet Akalın, Oğuz Kayhan, Alişan, Gülşen, Zerrin Özer, Ayşe Özyılmazel, Ertekin Dinçay, Nalan Aksoy ve Tuğba Ekinci de vardı.

İstanbul gece hayatına katkılarından dolayı büyük ödüle layık görülen Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan, ödülünü Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın elinden aldı.

İskeleye demir attılar

Hülya-Metin Aşık çifti Bodrum sezonunu haziran başında açtı ve güneş yüzünü gösterir göstermez soluğu Türkbükü’ndeki evlerinde aldı. Belli ki sonbahara kadar da dönmeye niyetleri yok. Hemen her gün Maki Otel’in iskelesinde görünen çift, yaz sonuna kadar aynı yerde yüzüp güneşlenmeye kararlı gibi...
Yazarın Tüm Yazıları