Kız kardeşimle sulara gömüldük

RUMUZ: BATAN ARABASize birkaç kez gördüğüm bir rüyayı anlatmak istiyorum. Rüyamda kız kardeşimle arabadayız.

Haberin Devamı

Annem ve babam yanımızda değil. Tam hatırlamıyorum ama sanırım onların yanına gidiyoruz. Arabayı ben sürüyorum ve etraf çok karanlık. Normal bir yolda gidiyoruz ama etrafta yerleşim yeri yok.

Bir süre gittikten sonra arabayla suya düşüyoruz. Su berrak ama temiz veya kirli diyemem, çünkü karanlıkta anlayamıyorum... Su derin olmasa da arabayla beraber batıyoruz. Sonra ben korkuyla çıkıyorum arabadan, kardeşim de yanımda oluyor. Ardından annemleri arayıp durumu haber veriyorum.
Sürekli tekrarlanan bu rüyanın anlamı ne olabilir?

YORUM

Rüyada görülen araba ve alınan yol, bizim gerçekteki hayat yolculuğumuzu sembolize eder. Su, duygularla ilgilidir. Rüyalarınızda sürekli kız kardeşinizle birlikte su birikintisine girmeniz, ortak duygusal problemlerinizi yansıtıyor olabilir.

Anne-babanızın yanınızda olmamasına bakılırsa, sorunlar ailevi gibi duruyor. Araba batmadan çıkabilmeniz ise olayların gidişatına rağmen kalıcı hasar almayacağınızın bir işareti sanırım. Rüyanızın tekrarlanmasının bir diğer açıklaması da, geçmişte yaşanmış bu tarz bir trafik kazası olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları