Kiralamayın satın!

BU çocuk için iyi şeyler yazmaya çalıştım hep.. Ama bir özelliğini görünce bıraktım..

Haberin Devamı

Uyarmaya başladım.. Kiralayın, dedim.. Akıllanmalıydı çünkü.. O formanın, o camianın değerini öğrenmeliydi uzaktan bakınca.. U20’de de burnu havalardaydı.. Bir gol atınca kendini Taksim’e atanlardan o çocuk.. Şımarmaya meyillilerden.. Top ayağındayken dünyayı yarattığını sananlardan.. Şimdi soruyorum sana çocuk.. Hiç mi utanmadın, sıkılmadın o hataları yaparken.. Hiç mi Recep Aydın’ın gösterdiği onur mücadelesinden utanmadın.. O formaya gönül veren milyonlarca kişiyi üzmeye hakkın yok senin.. Git, nerede yapacaksan orada yap çalımını.. Artık, kiralanmalı, demiyorum.. Satılmalı, diyorum..
Tempolu ve iyi futbol oynadı Fenerbahçe ilk yarıda.. 2-0’ı yakalarken rakibin etkili pozisyonu yoktu.. Alper hem yaptırdığı penaltıyla hem topu ileri taşımasıyla hem de çabukluğuyla rakibin belalısıydı.. O çıkınca takım ileri gidemez oldu..

Haberin Devamı

HOLMEN ÖNEMLİ HATA

KUYT sezon başından beri eski gücünde değil.. Ama savunma anlamında takıma çok şey veriyor.. Onu çıkarırken yerine mutlaka savunma gücü yüksek bir isim girmeliydi.. Çünkü Fenerbahçe iki farklı öndeydi ve orta sahada ofansif gücü yüksek isimler vardı.. Sadece Emre savunmaya yardım ediyordu.. Cristian’ın iyiniyetine karşın defansif konuda isteksizliği açık.. Bekir sürekli pozisyon ve zamanlama hatası yapıyor.. Son zamanlardaki en iyi futbolunu ilk yarıda sergileyen Yobo bile yenilgiye engel olamadı..
Ersun Yanal mutlaka takımın anlayışını değiştirmeli.. Ofansif oynarken maçların son bölümünde oyundan düşen bir takım olmamalı artık.. 48 numaralı oyuncunun yerinde kadroda Kadlec olabilir, Cristian dinlendirilebilirdi.. Türkiye Ligi’nde çok iyi iş yapan, iki ayağıyla kaleyi bulan Holmen’e lisans alınmaması ise önemli hata..

HAKEM: EH İŞTE...

MAÇIN İYİSİ

Hamleleriyle çok zoru başaran Uğur Tütüneker.

MAÇIN KÖTÜSÜ

Salih’i haftalardır keşfedemeyen Ersun Yanal.

Yazarın Tüm Yazıları