Kimler geldi kimler geçti

"Bir Başkadır Benim Memleketim", "Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile", "Yeniden Başlasın, Burada Kalmasın", "Hoş Gör Sen, Affet Gitsin Aldırma" gibi eskimeyen şarkıların sözlerine imza atan Fikret Şeneş için 10 Eylül akşamı, Kuruçeşme Arena’da bir gece düzenlenecek.

Şarkılarını seslendiren ünlü isimlerin sahneye çıkacağı geceye, Şeneş’in oğlu Celal Çapa da katılacak. "Kimler Geldi Kimler Geçti" gecesinin tüm geliri ise şehit polis aileleri için TEYEV’e bağışlanacak. Cemiyet, sanat, iş ve medya dünyasından önemli isimlerin katılımıyla 2007 yazının en önemli davetlerinden birine dönüşecek olan gecede başta Fikret Şeneş şarkılarının en önemli yorumcusu Ajda Pekkan olmak üzere, Sezen Aksu, Ayla Algan, Ayten Alpman, Nükhet Duru, Aşkın Nur Yengi, Levent Yüksel, Deniz Seki, Teoman, Yeşim Salkım ve Yaşar canlı performanslarıyla sahnede olacak.

Rahmi Bey katılamadı

Her yıl geleneksel olarak düzenlediği Bodrum davetini, bu yıl Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un programına göre organize edip, davetini eylül ayına erteleyen Eşref Cerrahoğlu, Rahmi Koç’un yoğun programı nedeniyle katılamadığı davetini önceki akşam verdi. Cerrahoğlu’nun Bodrum Gündoğan’daki yazlık evinde düzenlediği davette hiçbir ayrıntıdan kaçınmadığı gözlendi.

İçkisini taşıdı

Semiramis Pekkan’ın ayrıldığı eşi Gulu Lalvani’yle birlikteliği sürüyor. Boşanmalarına rağmen birbirlerinden kopamayan Pekkan ve Lalvani’ye önceki gece Kuruçeşme Arena’da rastladım. Ajda Pekkan’ın sahneye çıktığı konseri izlemeye gelmişlerdi. İkili, konseri VIP bölümünde izledi. Yaz aylarında Bodrum, Antik Tiyatro’daki konserleri de en ön sıradan izleyen Lalvani ve Pekkan’ın orada olduğu gibi dün gece de içkilerini kendilerinin getirdiklerine şahit oldum.

Sonunda muradına erdi

Ece Erken, yedi yıldır flört ettiği, bir ayrılıp bir barıştığı işadamı Tuncer Öztarhan’la önceki gece evlendi. Swissotel’in bahçesindeki düğüne Öztarhan’ın arkadaşlarının yanı sıra Ece Erken’in meslektaşları ve dostları da katıldı. Düğün davetine katılanlar arasında Adnan Polat, Can-Tansa Ekşioğlu, Özlem Yıldız-Sinan Serter, Gökhan Çarmıklı, Tarık Miras, Oktay Kaynarca, Arzu Aslan ve oğlu Mehmet Aslan gibi iş, sanat ve cemiyet hayatının önemli isimleri vardı. Öztarhan’ın nikah şahitliğini ünlü popçu Kenan Doğulu, Ece Erken’in şahitliğini ise Ülkem Güçsav yaptı. Doğulu sahneye de çıktı ve şarkılarıyla konukları coşturdu. Yeni evli çift balayı için Maldivler’e gidecek.

Yağmur partiyi erteletti

Fashion TV, gelenekselleştirdiği yaza veda partisini bu akşam, SuAda’da verecekti. Ancak parti, hava muhalefeti dolayısıyla ertelendi. Fashion TV’nin sahibi Demet Sabancı Çetindoğan, "Hava durumunu kontrol ettirdik. Sağanak yağış olacağını öğrendik. Davetimizi 6 Eylül Perşembe gecesine aldık. Aynı yerde ve aynı saatte, Serdar Ortaç’ın sahneye çıkacağı, Fashion TV kızlarının da katılacağı partinin tüm hazırlıkları tamam" diye konuştu.

Salkım Cahide’de

Yeni çıkardığı "Ne Varsa Bende Var" adlı single’ıyla listelere hızlı bir giriş yapan Yeşim Salkım, bu akşam, "Hiç Keyfim Yok", "Son Sigara", "Ben Yoldan Gönüllü Çıktım", "Deli Mavi", "Kavanoz Dipli Dünya" gibi beğenilen şarkılarını Cahide Sayfiye misafirleri için okuyacak.

Yeniden merhaba

The Moon Restoran, eylülün ilk haftasında vereceği bir davetle kış sezonunu açıyor. Ramazan ayına özel mönüler de hazırlayan restoran, panoramik şehir manzarası ve yepyeni tatlarıyla Cartoon Hotel’in çatı katında hizmet veriyor.

Adını baldırına yazdı

Kadro dışı kalan Beşiktaş’ın ünlü futbolcusu Marcio Nobre, önceki gece Swissotel’deki bir davete katıldı. Yanında eşi Priscilla da vardı. Leopar desenli seksi kıyafetiyle dikkat çeken Priscilla Nobre’nin sağ baldırının arkasına, eşinin adını dövme yaptırdığı görüldü.

Reina’dan özel bir dergi

Uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapan, yerli-yabancı çok sayıda ünlü konuğu ağırlayan Reina, son birkaç yıldır kurumsallaşma yolunda da hızla ilerliyor ve bu amaçla kendi adını taşıyan bir dergi çıkarıyor. Reina’nın işletmecisi Ali Ünal’ın yönetmenliğinde hazırlanan ve iki ayda bir yayımlanacak dergi, yaşam ve eğlence konseptini taşıyor. Gurme, müzik, gezi gibi başlıklarla hazırlanan bölümlerde özel tarifler ve en son trendlere değiniliyor.

Vapurların Seyri

Ömer Uluç’un "Vapurların Seyri" adlı sergisi, 6-21 Eylül tarihleri arasında Matraş sponsorluğunda İDO’ya ait İstanbul-9 Gemisi’nde sanatseverlerle buluşacak. İstanbul sosyal hayatının önde gelen isimlerinin de davetli olduğu sergi, 6 Eylül’de Kabataş iskelesinden start alacak. İstanbul-9 Gemisi’nde 15 gün sürecek olan sergi, Kabataş’tan sonra Ortaköy, Kadıköy ve Karaköy vapur iskelelerinde günlük konaklamalarla büyük halk topluluklarını çağdaş sanatla tanıştırmayı amaçlıyor.
Yazarın Tüm Yazıları