Kıbrıs’ı salladı

Mustafa Sandal, geçtiğiniz gün Kıbrıs’ta bir konser verdi.

Camelot Beach Club’ta düzenlenen ve KKTC ile Rum kesiminden toplam 5 bin biletli seyircinin izlediği konserde Sandal, ‘Yamalı Tövbeler’ adlı yeni şarkısını da seslendirdi. Sanatçı, maxi-single’ının pazartesi günü piyasada olacağı haberini yine bu konser sırasında verdi.

Kazım için söyledi

H
aluk Levent, hayranlarıyla Yedikule Zindanları’nda buluştu. Konserde eski albümlerinin sevilen parçaları dışında ‘Annemin Türküleri’ çalışmasında yer alan türküleri de yorumlayan Levent, tüm şarkılarını geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden Kazım Koyuncu için seslendirdiğini belirtti. Koyuncu’nun yakın arkadaşı olduğunu söyleyen sanatçının ‘Değeri her zamanki gibi aramızdan ayrıldıktan sonra anlaşılan sanatçılardandı... Bu geceki şarkılarımı ona gönderiyorum. Umarım Kazım bizi dinliyor ve görüyordur’ sözleri uzun süre alkışlandı.

Telefonu susmuyor

Yeliz Yeşilmen de sonunda Bodrum tatilcileri arasına katıldı. Yardımcısıyla çıktığı tatilde genellikle Türkbükü’ndeki Tampa Beach civarında görülen Yeşilmen’in telefonunun gün boyunca susmadığı dikkat çekti.

Sazdan caza Karadeniz

Fuat Saka, geçtiğimiz akşam Açıkhava Konserleri kapsamında düzenlenen ‘Sazdan Caza’ Karadeniz gecesi ile sevenlerinin karşısındaydı... Ümit Tokcan, Kamil Sönmez, Süreyya Davulcuoğlu, İbrahim Can ve yeni albümüne Saka imzalı bir şarkı koyan rockçı Özlem Tekin’in de zaman zaman sanatçıya eşlik ettiği konserde, ünlü isimler seslendirdikleri şarkılarla yüzlerce kişiyi coşturdu. Açıkhava’da Karadeniz rüzgarı esti.

Ünlü yapımcı evlendi

Popstar yarışmasının yapımcısı Osman Tan Erkır ile Şirin Ediger, önceki akşam Emirgan Korusu’nda düzenlenen bir törenle evlendi. Düğünde Erkır’ın şahitliğini İngiliz TV yapımcısı ve Popstar yarışmasının yayın haklarını elinde bulunduran Paul Smith, gelinin şahitliğini ise 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel yaptı.

Havuz başında yerinizi alın

Mundo Latino ve Parkorman, birlikte organize ettikleri Salsa Pool Splash partilerinin ilkini yarın akşam Parkorman havuz başında gerçekleştiriyor. Partide DJ Mehmet Ceyhan’ın çalacağı Latin müziklerine, La Turka Ritim Grubu doğaçlamalarıyla eşlik edecek. Oryantal dans eğitiminde Türkiye’nin önde gelen isimlerinden olan Karçiçeği Aykurt ise Salsa La Turka konseptindeki gösterisiyle geceye renk katacak.

Darısı oğlumun başına

Sibel Turnagöl’ün erkek kardeşi Tanseli Ünal, dokuz yıldır birlikte olduğu Gözde Gönültaş ile önceki akşam Darüşaffaka Tesisleri’nde düzenlenen törenle evlendi. Dedesiyle aynı adı taşıyan 16 yaşındaki oğlu Sadri’nin davetlileri kapıda karşıladığı düğüne Sibel Turnagöl şarkılarıyla renk kattı. Eski eşi Kerem Alışık ile kayınvalidesi Çolpan İlhan’ın da katıldığı düğünde Çolpan İlhan imzalı gelinliğiyle göz kamaştıran geline altın gerdanlık takan Sibel Turnagöl ‘İnşallah en kısa zamanda oğlumun mürüvvetini de görürüm’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları