Kendi işinizle meşgul olun

İş veya özel hayatınızda kendinizi veya yapmak istediklerinizi daha net şekilde anlatabilir, ortaya koyduğunuz işleri daha anlamlı ifadelerle savunabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu esnada, diğerlerinin nelerle ilgilendiğine ve zamanlarını nasıl geçirdiklerine göz atmanızda ama aslen kendi işlerinizle meşgul olmanızda fayda var.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

KOÇ
İstediğiniz şeylerle ihtiyacınız olanlar birbiriyle örtüşmüyor. Sizi, aşkınızı ispat için harcama yapmak ya da yapmamakla suçlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz.

BOĞA
Beklenmedik bazı olaylar, aşk hayatınızda problemlere neden olabilir. Aşırı tepkiler veren kişilere karşı politik davranmanızda fayda var. Acil kararlardan ve tartışmalardan uzak durun.

İKİZLER
Size ilham veren kişilerle ilgili yeni buluşlar söz konusu olabilir. İşinizle ilgili bir bağlantı, yaratıcı ve yeni işlerin doğuşuna aracı olabilir. Aşk hayatınız sizi mutlu edecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Daha az şey söylemeli ve daha fazla çalışmalısınız. Yapmanız gereken şeyler ve yapabilecekleriniz arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. Bir ilişkinizi değiştirebilecek fırsatın oluşabilmesi için ilginç ve özgün yollar bulmalısınız.

ASLAN
Duygusal rekabet içeren bir durum, her şeyin üstüne çıkmamalı. Size yardımı dokunabilecek kişileri arayarak ve zamanınızı daha iyi planlayarak, oluşan durumları daha iyi yönetebilirsiniz. Hiçbir şeyi şansa bırakmamakta fayda var.

BAŞAK
Geçmişte birlikte çalıştığınız kişileri gözden geçirin. Yeni gelişmeler, sizi ilgilendirebilecek fırsatlar doğurabilir. Özgün işbirlikleri gündeme gelebilir. Sunulanları ya da teklifleri yazılı olarak almanızda fayda var. Güvenlik, önceliğiniz olmalı.

TERAZİ
Değişimi kucaklamalı ve her yeni maceraya farklı bir açıdan yaklaşmalısınız. Geçmişi ve bugünü sentezleyerek mükemmel planlar yapabilirsiniz. Baskı altında dağılmamaya veya çok fazla sorumluluk üstlenmemeye çalışmalısınız. Eşitliğe ve adil paylaşıma önem verilmesi gerekiyor.

AKREP
Farklı felsefelere ve işleri farklı şekilde halletmeye eğilimli olabilirsiniz. Eskiyi ve yeniyi en iyi şekilde harmanlayarak yeni şeyler sunabilme yeteneğiniz takdirle karşılanabilir.

YAY

Belli bir konuya dahil olurken elinize geçen bilgiler, bazı para kazanma planları içerisine alınmanıza sebep olabilir. Yaşam koşullarınız ve maddi şartlarınız iyileşebilir.

OĞLAK
Borç-alacak meseleleri veya duygusal bazı durumlara karışmanız, iyi bir arkadaşlığınızın bozulmasına neden olabilir. İyi dinlemeli ama taraf tutmaktan kaçınmalısınız. Kendi işlerinizle uğraşmanızda fayda var.

Haberin Devamı

KOVA
Daha parlak bir geleceğin yolları açılıyor. Büyüme, genişleme yolundasınız. Yeteneklerinize güvenin. Verilen işleri tamamlama biçiminiz, takdir edilmenizi sağlayacaktır.

BALIK
İşinizle ilgili görevlere veya ortaya çıkarmaya çalıştığınız planlara ait alışılmadık fikirleriniz olabilir. Sizi yavaşlatan maddi sıkıntılara çözüm yolu bulabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları