Kenan’ın şarkıları İbiza’da çalıyor

Kenan Doğulu’nun son albümü "Festival" çok tutuldu.

/images/100/0x0/55eae5f8f018fbb8f89dc568Tüm kulüplerde onun şarkıları çalıyor, herkes onun şarkılarıyla dans ediyor. En beğenilen, en dinamik parçası ise "Çakkıdı"... Duyduğuma göre "Çakkıdı"nın namı çoktan Türkiye sınırlarını da aşmış. Şimdilerde İspanya’nın dünyaca ünlü tatil beldesi İbiza’da tatil yapmakta olan dünya jet-set’i üyeleri, Sezen Aksu imzalı bu şarkıyla coşuyormuş.

İbiza’nın en popüler iki beach’i olan "Platja Salines" ve "Satrinxa"da düzenlenen akşamüstü partilerinde, "Çakkıdı" yarım saat arayla iki kez çalıyormuş. Geçtiğimiz hafta orada olan Ömer Karacan ile Mine Kalpakçıoğlu da birden bire dj’in bu şarkıyı çalmaya başlaması üzerine epey şaşırmış.

Karacan ve Kalpakçıoğlu, şarkıyı çalan dj’in, Kenan Doğulu CD’lerini özel istek yaparak Türkiye’den getirttiğini öğrenmiş.

Ve Kenan Doğulu cephesinden bir haber daha... Doğulu Bodrum’daki Fuga Tatil Köyü’nde 12 Ağustos akşamı bir konser verecek. Fuga’nın patronu Volkan Büyükhanlı, "Bu konser kaçmaz" diyor.

Jamaika modası

Sinan-Melda Kosif çifti önceki gece Reina’daydı. Bodrum tatillerini noktalayıp İstanbul’a dönen çift, geç saatlere kadar eğlenmek yerine baş başa yemek yiyip evlerinin yolunu tuttu. Bu arada Melda Kamhi’nin rasta modeli saçları epey dikkat çekti.

Gelinlik akraba işi

Dört yıl önce tanışan ve geçtiğimiz yıl nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımlarını atan Senem Berkan ile Sohrab Habbazi, geçtiğimiz hafta Kuruçeşme Divan’da düzenlenen törenle evlendiler. Kenan Doğulu’nun sahneye çıktığı düğünde, gelin de akrabası Dilek Hanif’in diktiği gelinlikle göz kamaştırdı. Balayı için Amerika’ya giden çiftin bu mutlu gününü Hello! dergisi görüntüledi.

Jet-ski uğruna

Alinur Velidedeoğlu’nu deniz kenarında bile üzerinde bluz veya gömlek olmaksızın görmek imkansızdır. Ama bu kural zorunlu olarak bozuldu! Başarılı reklamcı, sevgilisi Enci Teker’le jet-ski yapmak için önceki gün Bianca’ya gitti. Can yeleğini giymek üzere üzerindekileri çıkarınca da Velidedeoğlu’nu sadece şortuyla görmek mümkün oldu.

Golf’le stres atıyor

Can Sandıkçıoğlu, iki çocuğunun annesi Ayça Dinçkök’ten geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Boşanmanın ardından Dinçkök, TÜSİAD’daki görevinde daha aktif görevler üstlenmeye başladı. Bu arada annelik sorumluluğunu da unutmadı ve çocuklarını hiç ihmal etmedi. Geçtiğimiz ay da İtalyan erkek arkadaşı Fabio’yla Göcek’te tatil yaptı. Gelelim Can Sandıkçıoğlu’na... Can Bey tüm boş vakitlerini golf sahalarında geçiriyor, turnuvaları kaçırmıyor. Geçtiğimiz hafta Kemer Golf&Country Club’da düzenlenen Kaptanlık Kupası’nda yine sahadaydı Sandıkçıoğlu. Dereceye giremese de bu spor sayesinde stres attığını söyledi.

Kaybolma nedeni estetik

Dina Topbaş’ı Bodrum’da, yaz sezonunun başladığı ilk günlerde görmüştüm. Ondan sonra da ne hikmetse ortadan kayboldu. Topbaş, sonunda bir davette kendini gösterdi. Bu davet boyunca da Dina Hanım’ın yaz boyunca ortalarda görünmeme nedeninin, karnındaki yağları aldırması olduğu konuşuldu.

Gary Çeşme’de

Müzik otoriteleri tarafından son 20 yılın en pozitif ve en kalıcı parçası olarak nitelenen "Love Generation"ın yorumcusu Gary, Türkiye’ye geliyor. Sanatçı, Miller sponsorluğunda 12 Ağustos gecesi Çeşme’deki Shayna Beach Club’da sahne alacak.

Koşarlar’ın gururu

Leyla Atalık ile kız kardeşi Ela Koşar, geçtiğimiz ay Nice, Cannes, Milano, Roma, Cenevre ve Paris’i kapsayan bir Avrupa turuna çıkmıştı. İki kardeş geçtiğimiz hafta İstanbul’a döndü ve birkaç gün sonra da swissotel’de düzenlenen davete katıldı. Gecede Ela Hanım’a ilgi büyüktü. Çünkü oğlu Fettah’ın dünyanın en iyi üniversiteleri arasında bulunan Harvard’a genetik bilimi alanında araştırma profesörü olarak kabul edildiği duyulmuştu. Dostları bu yüzden Ela Koşar’ı tebrik etmek için sıraya girdi.

Bastonla devam

Sevil Sabancı, iki ay önce attan düşmüş ve sol ayağını sakatlamıştı. Sevil Hanım o zamandan beri at binemiyor. Ama davetleri ve yarışları da kaçırmıyor. Geçtiğimiz hafta katıldığı davete elinde bastonla gelen Sevil Sabancı, bir müddet daha baston yardımıyla yürümek zorundaymış.

Bodrum’da Anadolu rüzgarı esiyor

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum/Toprak Sanat Galerisi, bu yazın üçüncü sergisine ev sahipliği yapıyor. 12 Ağustos’ta ziyarete açılacak Remzi İren "Anadolu’dan Esintiler" adlı resim sergisi, 24 Ağustos’a kadar devam edecek.
Yazarın Tüm Yazıları