Kazanma isteği

KAZANMAYI isteyen taraf kesinlikle Fenerbahçe’ydi. Ve bu duyguyu izleyenlere de yansıttıkları ender maçlardan biriydi. Sadece Fenerbahçe değil, derbi de keyifli bir derbiydi. Futbolcuların mücadele isteği üst seviyedeydi.

Fenerbahçe maça inanılmaz istekli başladı. Özellikle ilk 15 dakikada Beşiktaş’a top göstermedi, pres yaptı, kanatları kullandı. Ama bu 15 dakikayı maçın tümüne yansıtmayı başaramadı. Beraberliğe rağmen Fenerbahçe’nin mücadele ve kazanma arzusu Beşiktaş’a göre daha iyiydi. Ama takımın aksine yıldız oyuncular Anelka ve Alex vasatın üzerine çıkamadılar.

Pankart

 BEŞİKTAŞ sahaya, "Ruhunuz yeter" pankartıyla çıkarak aslında valiliğe gönderme yaptı. Ama bunu yaparken Fenerbahçe seyircisini de öfkelendirdi.

VİTRİN

 İLK 15 dakikadaki oyunu görünce, Daum vitrine çıktı. Onu görünce, "Ankaraspor maçı unutulur ama Beşiktaş maçı unutulmaz" diye düşünmedim değil.

Hatalar

 HAKEM Selçuk Dereli, verdiği pek çok kararda hatalıydı. Beşiktaş’a biri ceza sahası içinde 2, F.Bahçe’ye de kartlık 8 faulü vermedi.

İKİ HOCA

 İKİ teknik adam vardı dün sahada. Tigana, golü atar atmaz oyuncu değiştirerek takımına katkı sağlamaya çalıştı ve ikinci golü buldu. Daum ise 80. dakikaya kadar değişiklik yapmadan maç öncesi futbolcularına anlattıklarıyla yetindi.

Hüseyin unutulmadı 

SEYİRCİ ve stat muhteşemdi. Özellikle Maraton Tribünü’nde açılan ve üzerinde rahmetli Hüseyin’in posteri bulunan, "Bu görüntü ve formayı çok iyi bilirsin Mr. Tigana" pankartı çok anlamlıydı.

Maçın 3 adamı:

1-Tuncay 2-Appiah 3-Nobre
Yazarın Tüm Yazıları