Karmaşık bir dönem

Aynı zamanda çeşitli konuların, işlerin, fikirlerin birarada bulunması karmaşa yaratır. Ve buna bağlı olarak kararsızlıklar ve tartışmalar ortaya çıkar.

Şimdi astrolojik açıdan böyle bir döneme girmiş bulunuyoruz. Mars’ın Balık Burcu’na girmesiyle birlikte ilginç bir devre de başlamış bulunuyor.

Su’yun değişken burcu olan Balık, Ateş’in değişkeni Yay ve Hava’nın değişken burcu İkizler arasında gerilimli bir etkileşim meydana geliyor.

Yay Burcu’ndaki Merkür, Venüs ve Pluton ile İkizler’deki Satürn zıt etkileşim içinde bulunurken Mars da Balık burcundan gerilimi tetikleyecek. Üstelik bu ayın 14’ün de meydana gelen Güneş Tutulması da ilginç bir fenomen olarak karşımıza çıkıyor.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla Yaylar ve İkizler etkilenirken aynı zamanda Başak ve Balıklar da etkileniyorlar. Özellikle ilişkileriniz ve aldığınız sorumluluklarla ilgili karmaşık durumlar ortaya çıkabilir. Kendinizi çok fazla yormaktan kaçının. Kafanızın karışması yüzünden sağlık sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Bu devre içinde daha önce aldığınız kararları hemen değiştirmeyin. Yanlış anlamalar ve yanlış değerlendirmeler yapabilirsiniz. Dostluklarınızı zedeleyebilecek davranışlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca parasal harcamalar konusunda da tedbirli davranmalı, gereksiz harcamalar yapmaktan ve yapabileceklerinizin üzerinde sorumluluklar almaktan kaçınmalısınız.

Çok büyük beklentiler, gerilimli ve öfkeli davranışlar yaşantınızı zorlayabilir.
Yazarın Tüm Yazıları