Kardeş üzdü abla teselli etti

Pak Holding’in ortaklarından İskender Pisak’ın oğlu Mehmet Pisak ile Alara Koçibey’in kardeşi Seben Koçibey’in gizli bir aşk yaşadıklarını 24 Mart’ta bu köşede yazmıştım.

Haberin Devamı

Seben Koçibey’in arkadaşı Aslı Tümen’den habersiz sevgilisi Mehmet Pisak ile flört etmeye başladığını da 4 Nisan’da ‘Arkadaşının aşkını çalmış’ başlığıyla duyurmuştum. Haberin kahramanlarından Aslı Tümen’i, geçtiğimiz hafta sonu Bebek’teki Lucca’da gördüm. Aşk acısının yanı sıra dost kazığı da yiyen Tümen’e, Seben Koçibey’in ablası Alara Koçibey ile sevgilisi Eren Morova eşlik ediyordu. Gece boyunca kahkahalarla gülüp eğlenen ikilinin keyfi yerinde görünüyordu.

Yüzük tamam sıra nikâhta

Alpay Başaran, geçtiğimiz yaz Gaya Gülde-mir ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerine fazla şans tanınmayan sevgililer, herkesi şaşırtarak evlenmeye karar verdi. Mayıs ayında Londra’da evlenecekleri yazılan Başaran ve Gaya Hanım, önceki gün Bebek Mücevhercisi’nden çıkarken görüntülendi. Yüzük bakan çiftin, nikâh için İstanbul’da karar kıldıklarını öğrendim.

Haberin Devamı

Aéropostale Türkiye’de

Hüsnü Özyeğin’in sahibi olduğu Fiba Grup, Amerika’nın idol genç giyim markası Aéropostale’ın Türkiye’deki ilk mağazasını Kanyon’da açtı. Murat-Edvina Özyeğin çiftinin ev sahipliği yaptığı açılış partisi video mapping gösterisi ve Danna Leese’nin şarkılarıyla renklendi.

Gardırobu yanında

Derin Mermerci, son günlerde İstanbul gecelerinde daha sık boy göstermeye başladı. Geçen hafta öğle saatlerinde Nişantaşı‘ındaki Luxuria mağazasının açılışına katılan Mermerci, aynı günün gecesi önce Karaköy’deki İstanbul 74’te yapılan Fransız sanatçı Nicolas Pol’ün “Epektasis” sergisinin açılışına katıldı. Davet öncesi alışveriş yapan Mermerci, yeni aldığı kıyafetlerle defile yapar gibiydi...

Kurdeleli açılış

Topaz, Niş, Karaf ve Lipsi gibi mekanların eski işletmecisi Kaya Demirer, gece hayatına yeni bir soluk getirecek Frankie İstanbul Restaurant Bar- Lounge adlı yeni mekanını geçen hafta açtı. Sofa Otel’in çatı katında açılan Frankie İstanbul,  Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün kestiği kurdele ile hizmete girdi.

Sözden Tuvale

Gazeteci-Ressam Hakan Dilek’in, “Söz’den ‘Tuval’e” adlı sergisi 8-22 Mayıs tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak. Sunay Akın’ın sözlerinin resme döküldüğü sergi, Teksin Sanat Galerisi’nde. Meraklısına duyurulur.

Yazarın Tüm Yazıları