Karadeniz gecesi

Sibel Can, önceki akşam İstanbul Cevahir Otel’de düzenlenen Trabzonlular Gecesi’nde sahneye çıktı.

Eşi Sulhi Aksüt’ün Karadenizli olmasından dolayı Karadeniz müziğinin kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Can, "Karadeniz müziklerini de çok seviyorum. Evde eşimle birlikte Karadeniz müzikleri dinliyoruz" dedi. Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin’in Trabzonspor’un renklerini taşıyan bordo mavi kaşkolu taktığı gecede uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu da göze çarpan konuklar arasındaydı.

Mutluluk pozu

Cuma ve cumartesi geceleri İstanbul Tepebaşı’ndaki Tanhcia adlı mekánda sahneye çıkan Ziynet Sali’yi dinlemeye gelenler arasında Ahmet Hamoğlu ile genç sevgilisi Neslihan Çak da vardı. Hamoğlu, genç sevgilisiyle gecenin geç saatlerine kadar Sali’nin şarkılarına eşlik etti. Eşiyle birlikte Ziynet Sali’nin programını izleyen Murat Göğebakan da sahneye çıkarak şarkılarını seslendirdi.

200 yıllık gelinlik giydi

Doğa Bekleriz ve Ece Gürsel geçtiğimiz gün TÜYAP’ta düzenlenen Turizm Fuarı’nda Diyarbakır Standı’nı ziyaret ettiler. Diyarbakır’da 200 yıl önce giyilen bir gelinliği tanıtan Bekleriz, "Gelinliğin 200 yıl önce bir düğünde giyilmiş olması beni daha çok heyecanlandırıyor. Bu gelinliği giymekte şimdi de bana nasip oldu. İnşallah uğurlu gelir" dedi.

Eski eşle aynı mekánda

Pınar Altuğ’un, sevgilisi Yağmur Atacan’la birlikte gittiği Dans Bar’da, eski eşi Umut Elçioğlu da vardı. Eski eşinin sevgilisiyle birlikte aynı mekánda eğlendiklerini gören Elçioğlu, sinirli bir şekilde mekándan ayrılırken, Altuğ ise sevgilisiyle birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar mekánda kaldı. Altuğ, gazetecilerin, "Eski eşinizle aynı mekándaydınız, karşılaştınız mı?" sorusuna, "Hayır kendisini görmedim ama karşılaşsaydık bile sorun teşkil edeceğini sanmıyorum" yanıtını verdi.
Yazarın Tüm Yazıları