Kalp pili takıldı

Gül Ergi’nin annesi Nebahat Ergi, geçtiğimiz günlerde rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı.

Doktorlar, iki gün boyunca yoğun bakımda tutulan Nebahat Hanım’a kalp pili takılmasına karar verdi. Ve Ergi önceki gün saat 08.00’de, Memorial Hastanesi’nde ameliyata alındı. Gül Hanım’dan öğrendiğime göre annesinin durumu gayet iyiymiş, ameliyat başarılı geçmiş. Ve yoğun bakımdan da iki gün sonra çıkacakmış.

İşte yeni oyun yazarımız

Haldun Dormen, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, Türk tiyatrosunun en büyük sıkıntısının oyun yazarı azlığı olduğunu söylemişti. Görünüşe bakılırsa cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Tilda Tezman, bu açığı kapamak için canla başla çalışıyor! Neden derseniz... Tezman, özel talebi üzerine geçtiğimiz günlerde Demet Akbağ’a Fransızca yazılmış iki ayrı oyun metni göndermiş. Başta Ali Poyrazoğlu olmak üzere pek çok sanatçıyla yakın dost olan, sinemaya ilgisi "Yeşilçam Ödülleri" törenine davet edilmesinden de anlaşılan Tezman’ın oyun yazarlığında ne kadar başarılı olabileceğini zaman gösterecek.

Renkler yaşamınızı belirliyor

Mücevher markası Roberto Bravo, Metin Yahya Üster ile enteresan bir işbirliğine girdi. Üster yakında Roberto Brava mağazalarında, tüm dünyada kabul gören numeroloji sisteminin de yardımıyla, renklerle karakter analizi yapacak. Numeroloji sistemiyle kişinin içinde yoğun ve eksik olan renkleri belirleyecek olan Üster, hayatta bu renkleri temsil eden duyguları, olayları ve düşünceleri belirleyerek kişilerin yaşamlarında aksayan yönlerine ışık tutmayı amaçlıyor. Üster, 4-5 Nisan’da Ankara Panora AVM Roberto Bravo mağazası, 9-10 Nisan’da Kayseri Roberto Bravo mağazası, 11-12 Nisan’da Gaziantep Roberto Bravo mağazası ve 16-17 Nisan’da Bursa Roberto Bravo mağazasında olacak.

Caz temalı sergi

Fotoğraf sanatçısı Merih Akoğlu, yeni sergisini 4 Nisan’da Bebek’teki Pg Art Sanat Galerisi’nde açıyor. Unutulmaz caz parçalarının adlarını taşıyan fotoğraflardan oluşan serginin açılışında caz saksofoncumuz Yahya Dai de bir konser verecek. Sergi, 10 Nisan akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

Tanışmıyorlar

Salı günü Melis Murathanoğlu’nun Maçka’daki Scotch adlı gece kulübünde, aralarında TAV Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın da bulunduğu bir arkadaş grubu ile eğlendiğini yazmıştım. Ancak istihbarat kaynaklarım beni yanıltmış.O gece orada Hamdi Akın’ın olmadığını öğrendim.

Rüzgar’ın babası pistlere döndü

Sabancı Holding’e bağlı Brisa çatısı altında yer alan Lassa, 2008 sezonu ralli takımını özel bir organizasyonla önceki gün tanıttı. Maslak Refresh The Venue’de gerçekleştirilen ve Brisa Genel Müdürü Bülent Savaş’ın da katıldığı daveti, Ünal Uzun’un sahibi olduğu Lobby PR organize etti. Geceye Fransa’dan getirtilen Charly’s Angels grubunun şovu renk kattı. Lassa Rally Team Direktörü Volkan Işık, Serkan Yazıcı’nın Lassa Rally Team’e katılışı ile ilgili "Serkan Yazıcı, Türk otomobil sporunun yetiştirdiği ender yeteneklerden ve kahramanlardan biridir. İki senedir Türkiye şartlarından dolayı yarışamayan Yazıcı’nın spora dönmesi gerekiyordu. Artık Lassa Rally Team için birlikteyiz" dedi. Geçen yıl daha ilk sezonunda Türkiye Ralli Takımlar Birinciliği’ni kazanan Lassa Rally Team, pilot Serkan Yazıcı ile 2008 sezonunda da büyük başarılara imza atmayı hedefliyor. 9 ay önce Rüzgar adını verdiği bir oğlu olan Yazıcı da hedeflenen başarıda büyük rol oynayacak.

Bu defile çok konuşulacak

Murat Özyeğin’in sahibi olduğu Fiba Holding’in Türkiye’ye getirdiği Amerikan giyim markası Banana Republic, yarın Esma Sultan Yalısı’nda çok özel bir organizasyona imza atacak. Davette, Banana Republic 2008 Yaz Koleksiyonu tanıtılacak. Öner Evez’in koreografisini hazırladığı defilede Tülin Şahin, Ece Sükan, Hande Subaşı, Ahu Yağtu, Sedef Avcı, Fatma Yaman gibi ünlü mankenler podyuma çıkacak. Defilenin ardından ise ödüllü caz solisti Malene Mortensen, popüler parçaların caz versiyonlarından oluşan sıra dışı repertuvarıyla konukların karşısında olacak.

Beyaz Yaka’yı Rauf Denktaş açtı

Beyaz Yaka, geçtiğimiz gün Rauf Denktaş’ın katılımı ile Astoria Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 3’üncü katında açıldı. Topkapı Sarayı’nda uzun yıllar tekstil uzmanlığı yapmış olan sanat tarihi doçenti Hülya Tezcan’ın "Osmanlı Sarayı’nın Çocukları" adlı kitabında yer alan "Tılsımlı Gömlekler"den esinlenilerek kurulan Beyaz Yaka, Osmanlı Sarayı’nın şıklığını günümüze taşıyor. Kadın, erkek ve çocuklar için ısmarlama ürünler hazırlayan marka, koleksiyonunda sadece beyaz rengi kullanıyor.
Yazarın Tüm Yazıları