Kalbin boş mu

Nurettin Hasman, Nişantaşı’nda Maral Büyüksaraç’la objektife takıldı. Elini Hasman’ın göğsüne koyan Büyüksaraç, görüntülendiğini fark edince panikledi.

Haberin Devamı

Nurettin Hasman, Güliz Onursal’dan boşandıktan sonra hızlı çapkın kesilmiş, Verda Penso ve Eda Taşpınar’ın da aralarında olduğu birçok güzelle aşk yaşamıştı. İşadamı, son olarak Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı’ndan Yağmur Koçyiğit’le flört etmişti. Hasman, önceki gün de Nişantaşı’ndaki Elio Restoran’da, adının Maral Büyüksaraç olduğunu ve oyunculuk yaptığını öğrendiğim genç kızla görüntülendi. Sohbet ederken elini Hasman’ın göğsüne koyan Büyüksaraç, fotoğraflarının çekildiğini fark edince panikledi, elini hemen çekti.

Gazi Koşusu şenliği

Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen ve Türk at yarışçılığının en prestijli organizasyonu kabul edilen 87. Gazi Koşusu’na yarın Veliefendi Hipodromu ev sahipliği yapacak. Her yıl on binlerce kişinin katılımıyla şenliğe dönüşen Gazi Koşusu, bugün ve yarın İstanbulluları buluşturacak.

Baba kucağı

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyon eski Başkanı Haluk Ulusoy’un oğlu Saffet Ulusoy, Özlem Avşar’la geçtiğimiz yıl Çırağan Sarayı’nda düzenlenen düğün töreniyle evlenmişti. İki ay önce baba olan Ulusoy, tatil için gittiği Bodrum’da, havalimanında görüntülendi. Eşi Özlem ve kızı Zeynep’le tatile çıkan Ulusoy, bebek kangurusunda taşıdığı kızını bir an olsun kucağından indirmedi.

UEFA ayrılığı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, UEFA’nın Fenerbahçe ve Beşiktaş’a verdiği Avrupa Kupaları’ndan men cezası nedeniyle fazla mesai yaptığı için, eşi Revna Demirören, kızı Yelda ve küçük oğlu Cemal onsuz tatile çıkmıştı. Önceki gün Bodrum-Türkbükü’nde sahile çıkarken görüntülenen Demirören, “Şimdi İstanbul’a dönüyoruz ama buraya yeniden geleceğiz” dedi.

H&M’den güzellik sırları

Dünyaca ünlü moda markası H&M’in kozmetik ürünleri, önceki gün Bebek’teki Happily Ever After’da tanıtıldı. H&M İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran’ın ev sahipliğinde düzenlenen tanıtım davetine Etel Baler, Sinem Yıldırım, Buse Terim gibi iş, sanat ve moda dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Davette makyöz Melis İlkkılıç da sonbahar makyaj trendleri hakkında bilgi verdi. H&M Cosmetics ürünleri, ağustos ayıdan itibaren tüm H&M mağazalarında yer alacak.

Yazarın Tüm Yazıları