İzmirli güzeller çocuklar için poz verdi

Aralarında Siren Ertan Çarmıklı, Ebru Akel, Zeynep Beşerler, Gözde Kansu, Şenay Gürler gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 14 İzmirli kadın, çağdaş bir gelecek için gönüllü olarak objektif karşısına geçti.

Özusta Mücevherat, “70. Usta Yılı”nı “Eğitim Mücevherin Olsun” adlı bir sosyal sorumluluk projesiyle kutluyor. Tasarımcı Milka Karaağaçlı, proje kapsamında İzmir’in çağdaş, yenilikçi ve özgür duruşuna gönderme yapan kırlangıç figürlü özel kolyeler tasarladı. 14 İzmirli kadın da kırlangıç kolyeleri takarak ünlü fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül’e poz verdi. Satışa sunulacak kolyelerden elde edilecek gelir, çocukların eğitiminde kullanılmak üzere Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’na (EÇEV) aktarılacak.

Yeni yıl yeni aşk

Martha Graeff’ten boşandıktan sonra ortalarda görünmeyen işadamı Aytek Şavkan, 2011’in ilk günlerinde yeni bir aşka yelken açtı. Gazeteci Suna Vidinli ile ilişki yaşamaya başlayan Şavkan, yeni sevgilisiyle İstinye Park’ta görüntülendi. Ünlü işadamı, fotoğraflarının çekildiğini anlayınca yüzünü şemsiyesiyle kamufle etmeye çalıştı...

Uludağ’a gitmiyor

Conrad Otel’in sahipleri Belkıs-Erol Aksoy çiftinin çocukları Batu Aksoy, Uludağ’daki Alkoçlar Otel’in sahipleri Gülşah-Ender Alkoçlar çiftinin kızları Neslişah Alkoçlar ile evlenmişti. Masal gibi bir düğünle dünya evine giren genç çiftin evlilikleri ne yazık ki pek uzun sürmedi. Neslişah Alkoçlar’dan geçen yıl boşanan Batu Aksoy, geçtiğimiz hafta sonunu kayak yaparak geçirdi. Batu Bey, eski eşiyle karşılaşmak istemediğinden olsa gerek, tatil için Uludağ yerine Kartalkaya’yı tercih etti ve buradaki Dorukkaya Ski&Mountaion Resort’te konakladı...

21. yıl kutlaması

Ürdün Kraliyet Akademisi, Rus Parlamento Binası ve Dubai’deki birçok lüks otelin de halı ve duvar kağıtlarını dizayn eden AR Dış Ticaret’in 21’inci kuruluş yıldönümü, firmanın Şişli’deki showroom’unda düzenlenen bir davetle kutlandı. Ev sahipliğini Şule-Özalp Argüder çiftinin yaptığı kutlamada, halı ve duvar kağıdında 2011 koleksiyonları da tanıtıldı.

Kandemir’e destek

Yağlıboya resimlerinin yanı sıra mücevher tasarımlarıyla da adından söz ettiren Irak asıllı sanatçı Souadad Kandemir, çalışmalarını Demirören Grubu’nun himayesinde sürdürüyor. Şirketin yönetim kurulu başkanı Erdoğan Demirören, Kandemir’in son olarak Bahreyn’de düzenlenen ve “mücevher dünyasının Oscar’ı” diye nitelendirilen “Jewellery of Arabia” töreninden iki ödülle dönmesinin kendisini çok gururlandırdığını söylüyor.
Yazarın Tüm Yazıları