İtalyan işi

Pak Holding’in ortaklarından İskender Pisak’ın oğlu Mehmet Pisak’ın Aslı Tümen’den ayrılır ayrılmaz onun yakın arkadaşı Seben Koçibey’le aşk yaşamaya başladığını ilk bu köşede okumuştunuz.

Haberin Devamı

Yakın arkadaşının sevgilisini elinden alan Seben Koçibey, Mehmet Pisak’la sessiz sedasız evlenirken, Aslı Tümen de 2004’te flört ettiği eski sevgilisi İtalyan Giovanni Trevisson’a dönmüş. Hafta Sonu Dergisi’nin muhabiri Murat Tamay, eski sevgilileri Bebek’teki Lucca’da motosiklete binerken işte böyle görüntüledi.

Hayallerin partisi

Dünyaca ünlü İngiliz model ve oyuncu Kelly Brook, erkek kişisel bakım markası AXE’ın tüketicilerine yönelik düzenlediği Mercedes SLS AMG promosyon kampanyası için Türkiye’ye gelmişti. Uzaya gitme şansı yakalayan 3 Türk gencini de seçen Brook, önceki gün Kuruçeşme’deki Club Albüm’da yapılan ‘AXE - Hayallerin Partisi’ne katıldı. İş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin de katıldığı parti, DJ Oben Budak’ın müzik performansı eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı

Kızları için buluştular

Home Store’un eski sahibi Levent Penso, Çela Penso’dan yıllar önce ayrılmıştı. Eski eşler, uzun zaman sonra kızları Verda Penso’nun doğum günü için bir araya geldi. Penso, mutlu anı Instagram’da paylaşarak en güzel hediyenin bu olduğunu söyledi.

67. yaşını sahnede kutladı
Greek müziğin babası Fedon, 67. yaşını oğlu Theo Kalyoncu’nun Club Ada Sedef’te işlettiği Niko’s By Theo’da kutladı. ‘Sağ olduğum sürece doğum günlerimi sahnede kutlayacağım’ diyen Fedon, Türkçe ve Yunanca şarkılar seslendirdi.

Çekirge,usta oldu

Eda Taşpınar, Nurettin Hasman’dan ayrıldıktan sonra Türkiye’yi yurtdışında başarı ile temsil eden milli sörfçü Bora Kozanoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Sörf dersi alırken tanıştığı hocası Bora Kozanoğlu’nun önce öğrencisi sonra sevgilisi olan Taşpınar, artık usta bir sörfçü olmuş. Önceki gün dünya şampiyonasının başladığı Alaçatı’da sörf yaparken görüntülenen Taşpınar, dört yıldır windsurf yaptığını ve artık yarışmalara katılacak kıvama geldiğini söyledi.

Low Deep T hatırası

Casablanca adlı şarkısıyla müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Low Deep T, Türkiye’ye geldi. Cumartesi günü Çeşme’deki Masquerade Beach Club’da performans sergileyen Low Deep T, pazar günü de Bodrum Yalıkavak’taki Billionaire’deydi. DJ Cüneyt Kurt’un eşlik ettiği ‘Beyaz Geceler’e, iş ve sanat dünyasının birçok ünlü ismi katıldı. Davetliler, Low Deep T ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Twitter’dan istek parça

Haberin Devamı

Düzenlediği eğlenceler ile adından söz ettiren Asmalımescit’teki Hitt Pera, bugünden itibaren her çarşamba Hitt Live konsepti ile canlı müzik geceleri düzenleyecek.
Cenk Suyabatmaz’ın performans sergileyeceği Hitt Pera’da #hittpera hashtag’i ile Twitter’dan istek şarkı da yapabiliyorsunuz.

Anne kız alışverişte

Alara Koçibey, Cem Uzan’dan boşandıktan sonra Eren Morova ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçen hafta, Morova ile tatil yaptıkları Marmaris’te dudak dudağa görüntülenen Koçibey, İstanbul’a döndü. Önceki gün Nişantaşı’nda annesiyle alışveriş yaparken objektife takılan Koçibey, şık giyim tarzıyla dikkat çekti.

Doğuştan fanatik

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden olan Ergun Gürsoy’un oğlu Ali Gürsoy, fanatik bir Galatasaraylı’dır. Babası gibi Gala-tasaray’da yöneticilik de yapan Gürsoy’u önceki gün Bebek’te gördüm. Türk Telekom Arena’da oynanan Galatasaray-Gaziantep maçını izlemek için motosikletiyle yola çıkan Gürsoy, sarı kırmızı renklerdeki fularını takarak maça hazırlandı.

Yazarın Tüm Yazıları