İşte Lili Garih’in yeni damat adayı

Lili Garih’in kızı Dalya Hanım, ilk evliliğini geçtiğimiz yıl bitirmişti.

İsrailli işadamı Daron Herzikowitz’le 19 yıllık evliliğini bitiren Dalya Hanım, bu boşanmanın ardından İstanbul’a yerleşmişti. Dalya Garih yeni bir aşka yelken açtı. Birkaç aydır Amerikalı işadamı Grah Lachman’la flört ediyor. Geçtiğimiz gece Kuruçeşme, SuAda’daki davete sevgilisiyle gelen Dalya Garih, Lachman’ı dostlarıyla da tanıştırdı. Garihlere yakın çevrelerden duyduğuma göre yeni damat adayı Grah Lachman’a, Lili Garih de sıcak bakıyor ve kızının ikinci kez evlenmesini istiyormuş...

Üçüncü evlilik yakında

İlk evliliğini Serdar Bilgili ile yapan Çiğdem Doğu, reklamcı Yiğit Şardan’la yaptığı evliliği de geçtiğimiz aylarda bitirmişti. Çiğdem Hanım, boşanmanın ardından eski milli basketbolcu Murat Evliyaoğlu ile flört etti. Kısa süren bu flörtün ardından Çiğdem Hanım, geçtiğimiz ay yeni bir aşka yelken açtı. Çiğdem Doğu, Deutsche Bank Genel Müdürü Selçuk Yorgancıoğlu’yla flört ediyor. Doğu, bu ilişkisinde mutlu olduğunu ve evliliği düşündüğünü arkadaşlarına fısıldıyor.

Hatıra fotoğrafı

Cuma akşamı Parkorman’da Ajda Pekkan’la sahneye çıkan Enrico Macias için konser bitiminde Maslak’taki Sheraton Otel’de bir parti düzenlendi. Gülsen Işık ve Monik Benardete de aynı masayı paylaştıkları ünlü sanatçıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler. Aynı masada Monik Hanım’ın eşi Ceri Benardete ve Mukaddes Akça da vardı.

Petrol zengini kızını evlendirdi

Abu Dabili petrol zengini Halid Ali Rıza’nın kızı Emire ile Muhammed Zehid, TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığı’na bağlı Dolmabahçe Sarayı Has Bahçe’de dün akşam düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Düğün törenine Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, arkadaşı Azize Taylan’la katıldı. Türk-Amerikan İşadamları Derneği Onursal Başkanı Zeynel Abidin Erdem, Doğuş Holding Başkanı Ferit Şahenk, İslam Konferansı Teşkilatı Genel Sekreteri Prof. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun yanı sıra çok sayıda yerli ve yabancı seçkin davetli katıldı.

Galileo Milta’da

Sinan Özer’in sahibi olduğu Ege Yat tersanesinde geçtiğimiz yıl ocak ayında yapımına başlanan 50 metrelik, Galileo isimli yelkenli geçtiğimiz hafta suya indi. Tasarımı Ege Yat’a ait yatın inşa sürecinde 150’ye yakın işçi ve mühendis çalışmış. Çelik gövdeye sahip yatın üstyapısı çelik üzerine maun kaplama. İç dizaynını Osman Arslandere’nin yaptığı Galileo, 14 Temmuz akşamı Bodrum, Milta Marina’da yerli ve yabancı konukların beğenisine sunulacak. Ardından Cannes ve Monaco’da tekne meraklılarına sergilenecek.

Başarının ardındaki kadın

Numarine Performance Motoryachts, yeni modellerini geçtiğimiz hafta SuAda’da düzenlenen davetle tanıtmıştı. Numarine Performance Motoryachts’ın sahibi Ömer Malaz, kısa sürede yakaladığı bu başarı ve tersanesinin birbiri ardına aldığı siparişlerle adından söz ettirmesini bildi. Malaz, özelikle Rusya’dan çok sayıda sipariş aldıklarını söylüyor. Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir kadın vardır sözü Malaz için de geçerli. Ömer Bey’in eşi Alara Malaz, annesi Figen Mirel gibi sevecen bir yapıya sahip. Ömer Malaz, iki çocuğunun annesi Alara Malaz için örnek bir anne olduğunu ve başarısında büyük katkısı bulunduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Oğlunu merak etti

Turgut Yılmaz, yaz aylarını Bodrum, Türkbükü’ndeki evinde eşi Claudia ve çocuklarıyla geçirir. Yılmaz Ailesi Türkbükü sahillerinde nadir gözükürler. Ancak bu kuralı Turgut Bey’in oğlu Hakan bozacak gibi. Geçtiğimiz hafta sonu Mio’daki "Beach Party"ye katılan oğlu Hakan’ı görmek için jet-skiyle mekana gelen Yılmaz, iskeleye çıkmadı. Oğlunu yanına çağırıp onunla kısa bir konuşma yapan Yılmaz, geldiği gibi jet-ski’yle uzaklaştı.

Zevkleri aynı

1989’dan bu yana kaleme aldığı şiirlerini "Sibel’in Dünyası" adlı kitabında toplayan ve bu kitabı üç ay önce piyasaya süren Sibel İlkiz ile Vedat Yelkenci’yle evliliğinden dünyaya gelen kızı Esra Yelkenci’ye geçtiğimiz gece Parkorman’da rastladım. Ajda Pekkan’ın Enrico Macias’la düet yaptığı konserini izlemeye gelmişlerdi. Geçtiğimiz hafta Türkbükü’nde tatil yapan Sibel ilkiz’le İngiltere’deki eğitimini iki yıl önce tamamlayan, ardından bir süre Londra’da çalışan ve geçtiğimiz aylarda İstanbul’a dönüp özel bir kanalda işbaşı yapan Esra Yelkenci, iki arkadaş gibiydi.

Sandalyeler havada uçuştu

Nurettin Hasman, sevgilisi Eda Taşpınar’la yaz aylarında Bodrum’u mesken tutuyor. Türkbükü’nde üç ay boyunca kalan Hasman, güneşe sık çıkmasa da Eda Hanım, gün boyu bronz bir tene sahip olmak için güneşlenmekten kaçınmıyor. Çiftle ilgili bu rutin hál, geçtiğimiz hafta sonu bozuldu. İddiaya göre, üç gün önce Türkbükü’ndeki Maça Kızı Otel’de kahvaltı eden sevgililerin masasına yaklaşan bir adam Hasman’a dönerek, "Borcunu ödesene kardeşim, kaç aydır beni oyalıyorsun" diyerek bağırmaya başladı. Adamın taşkınlıklarına anlam veremeyen Hasman, mekanın görevlilerini çağırıp adamın dışarı çıkarılmasını istedi. Bu duruma daha çok sinirlenen adam, sandalye ve masaları devirerek mekandan uzaklaştı.

Kendine özel plajı var

Les Ottomans Otel’in sahibi Ahu Aysal, Bodrum, Gündoğan’da özel bir koyda dört adet triplex ev yaptırdı. Yaz tatillerini burada geçirecek olan Ahu Hanım, dört adet villlanın ikisinde çocuklarının, birinde eşi ve kendisi, diğerinide misafirlerinin kalacağını söyledi. Ahu Hanım’ın sahibi olduğu evlerin kendine ait özel plajı da var.

Julia Bodrum’da

Best Model Of The World 2006 birincisi Rus güzel Julia Lescova, tatil için Bodrum’u seçti. Bodrum plajlarından denize giren Lescova, "Yaklaşık bir aydır Singapur’daydım. Daha yeni geldim. Ben Türkiye’yi çok seviyorum. Özellikle İstanbul, Antalya ve Bodrum yeryüzü cenneti" dedi.
Yazarın Tüm Yazıları