İşte Bayer’in manken sevgilisi

Ahmet Bayer, iki yıl önce Bodrum’da dalış yaparken vurgun yemiş, boyundan aşağısı felç olmuştu.

Uzun süre Almanya’da tedavi gören ve büyük ölçüde iyileşen Ahmet Bey’e o zor günlerinde en büyük desteği eşi Sinem Hanım vermişti. Ancak tam her şey yoluna girmişken, ikilinin cephesinden ayrılık haberi geldi. İki çocuk sahibi Sinem-Ahmet Bayer çifti, boşanma kararı aldı. Sinem Hanım o zamandan beri kızlarıyla birlikte İstanbul’daki evde kalıyor. Ahmet Bey ise Bodrum’da, sahibi olduğu Club Flipper’da... Bu arada Ahmet Bayer’in birkaç aydır Aslı Baş ile beraber olduğu, ikilinin aynı evde kaldığı kulağıma gelmişti. Nitekim Bodrum’a gittiğimde kendi gözlerimle gördüm. Bayer ile Miss Model 2003 ikincisi Baş, her yerde sarmaş dolaş, el ele, dudak dudağalar. Yani bu aşkı gizleme gibi bir dertleri yok.

Sırada naylon savaşı var

Konsept tasarımcısı Sedef Çalarkan’ın başlattığı "Kotex Gece Kadınları" projesi için Cengiz Abazoğlu, Bahar Korçan, Hatice Gökçe, Ezra ve Tuba Çetin’in tasarladığı kıyafetler, 10 gün boyunca Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde sergilenecek. Serginin açılışı önceki akşam Buz Bar’da yapıldı. Kotex Pazarlama Müdürü Alkım Aytaman, tasarımcılara destek olmak için Çalarkan ile bu projeyi geliştirdiklerini, 15 gün içinde de üniversitelerde "Kendi bez çantanı tasarla, naylona dur de" kampanyası başlatacaklarını belirtti.

Bu akşam Bostancı’da

Üç yıl aradan sonra çıkaracağı yeni albümünün çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Sezen Aksu, bu akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verecek. Sanatçının yeni albümünden birkaç eser de seslendireceği konser, saat 21.00’da başlıyor.

Bu ilişki ciddi

Volkan Büyükhanlı, sonunda yalnızlıktan kurtuldu. Volkan Bey, yeni sevgilisi Sanem İren’le ilk kez geçtiğimiz akşam W Otel’in açılış davetinde ortaya çıktı. 24 yaşındaki Ankaralı kız arkadaşıyla ilişkilerinde ciddi olduğunu öğrendiğim Büyükhanlı yaz aylarında sürpriz yapıp evlenebileceğini de belirtti. Öğrendiğime göre yeni aşk geçtiğimiz aylarda başlamış. Ve şimdilik bu ilişkide her şey yolunda gidiyormuş.

Ünlülerin tasarımları açık artırmaya çıkıyor

Eren Holding distribütörlüğüyle Türkiye’ye getirilen, ilk mağazalarını İstinye Park ve Bağdat Caddesi’nde açan Coach, geçtiğimiz yıl ilginç bir organizasyon düzenlemişti. Dünyaca ünlü çanta ve aksesuvar markası, söz konusu organizasyonda, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Teri Hatcher, Hilary Swank, Charlize Theron, Demi Moore, Hilary Duff, Halle Berry, Jessica Simpson’ın da arasında bulunduğu 65 ünlünün tasarladığı çantaları sergilemiş ve satışa sunmuştu. Coach’un Türkiye’ye gelişini kutlamak amacıyla 15 Mayıs’ta Esma Sultan Yalısı’nda benzer bir etkinlik düzenlenecek. Brooke Shields, Mandy Moore ve Coach’un tasarımcısı Reed Krakoff’un tasarladığı çantalar, o akşam Antik A.Ş’nin sahibi Turgay Artam’ın yöneteceği açık artırma ile satılacak. Lösemiyi yenen iki çocuğun Eren Holding Yönetim Kurulu üyesi Elif Eren ile birlikte tasarladığı çanta da aynı açık artırmaya çıkarılacak.

Bilgili’nin yeğeni

Serdar Bilgili’nin W Otel’i geçtiğimiz akşam çok özel bir davetle açıldı. Derin göğüs dekolteli siyah elbisesiyle bir genç kız, bu açılışın en dikkat çeken isimlerinden oldu. Çok geçmeden Şebnem Ercantürk adlı bu genç kızın, Bilgili’nin yeğeni olduğu ortaya çıktı. Serdar Bey’in ablası Şerife Ercantürk’ün kızı olan Şebnem, Bilgili Holding’de çalışıyormuş. Serdar Bey, yeğeninin işlerinde kendisine çok yardımcı olduğunu, Bilgili Holding Satış ve Pazarlama Müdürü görevini gayet başarılı şekilde yürüttüğünü söyledi.

Sandalyeden düştü

Global Menkul Değerler’in sahibi Mehmet Kutman, geçtiğimiz akşam W otel’in açılışına katıldı. Alkollü içeceklerle arasının pek de iyi olmadığını bildiğim Kutman, o gün nedense sınırı aştı, kadehleri birbiri ardına yuvarladı. Sonunda olan oldu ve içkiye dayanıksız Mehmet Bey, son kadehini bitirir bitirmez oturduğu bar sandalyesinden yuvarlandı. Kendisine geçmiş olsun diyorum.

Jan Kath, Türk mimarlarla buluştu

Doğal kök boya, ipek, ısırgan otu lifi, kenevir gibi malzemeler kullanılan ve elde dokunan çok özel halıların tasarımcısı Jan Kath, Lucca’da düzenlenen davette Türk mimarlarla buluştu. Derin Sarıyer, Barbara Pensoy, Yalın Tan, Anna Fresko, Can Yalman’ın da konuklar arasında bulunduğu gece, İlhan Erşahin’in müzikleriyle renklendi. Ev sahipliğini Metrekare Rug Art’ın yaptığı gecede Jan Kath, geleneksel motifleri çağdaş çizgilerle harmanladığı koleksiyonu ile ilgili bilgi verdi. Konuşmasında Louis Vuitton ile bir anlaşma yaptığını da belirten Jan Kath, markanın Amerika, Japonya ve Orta Doğu ülkelerindeki mağazaları için özel halı tasarımları yapacağını, bu mağazaların kendi tasarımı olan el dokuması halılarla kaplanacağını açıkladı.

İsteyene balık isteyene füzyon

Annenizle hem sağlıklı hem lezzetli hem de makul fiyata Anneler Günü yemeği yemek istiyor, bunun için uygun adres arıyorsanız, Bağdat Caddesi-Şaşkınbakkal’daki Cadde Foça’yı önerebilirim. Mevsimin en güzel balıkları, soğuk ve sıcak mezeler, Türk ve Karadeniz tatları, canlı müzik eşliğinde sunuluyor bu adreste... Deniz ürünleri tercih etmeyenler içinse füzyondan et çeşitlerine, salatalardan özel soslu makarnalara kadar uzanan geniş bir mönü hazırlanmış.
Yazarın Tüm Yazıları