İşte aşkın fotoğrafı

Melissa Eliyeşil, üç yıldır Kerim Polat’la birlikte...

Polat’ın Boston, Eliyeşil’in ise New York’ta öğrenimine devam etmesi nedeniyle kış aylarını ayrı geçiren sevgililer, bir araya gelmek için yaz sezonunu sabırsızlıkla bekliyorlar. İşte bu yüzden de şimdilerde keyiflerine diyecek yok. Nihayet yolları İstanbul’da kesişen iki genç, yanlarına arkadaş gruplarını da alarak geçtiğimiz gün Arto’yu dinlemeye gitti. Ayşe-Adnan Polat çiftinin oğlu Kerim ile Maria-Necmettin Eliyeşil çiftinin kızı Melissa, o gece aşklarını herkese ilan etti, sarmaş dolaş halleriyle beraberliklerinin ne kadar güzel şekilde sürdüğünü kanıtladı.

Efsaneyle poz

Efsane grup Deep Purple geçtiğimiz hafta Park Orman’da bir konser verdi. Grubun solisti Ian Gillan, 10 bin kişinin izlediği konser sonrasında İstanbulluları en ateşli seyirciler arasında gösterdi. Gecenin sonunda Deep Purple elemanları için, başkanlığını yürüttüğü Harley&Davidson grup adına bir parti veren Ferruh Tanay, hayranı olduğu Ian Gillan’la bir süre sohbet ettikten sonra arkadaşlarına dönerek ‘Bugünü unutmam mümkün değil’ dedi.

Sürpriz evlilik

Modacı Zeynep Tunuslu, geçtiğimiz hafta Çeşme’deki Kum Beach’in sahibi ünlü mobilyacı Hüsnü Birman’la evlendiğini duydum. Bir süredir Kum Beach’in halkla ilişkilerini yürüten ve önceki hafta bu mekanda bir de mayo defilesi düzenleyen Tunuslu ile Birman’ın Çeşme’de nikah yaptıkları haberi yakın dostlarını da şaşırtmış.

Açılışı Kenan Doğulu yapacak

Bodrum Fuga Tatil Köyü’nde her yıl düzenlenen Fuego konserleri, Kenan Doğulu ile başlıyor. Aynı zamanda yakın dostu olan Fuga’nın genç patronu Volkan Büyükhanlı’nın isteğini geri çevirmeyen Doğulu, ilki 30 Temmuz’da olmak üzere toplam üç konserle sevenlerinin karşısına çıkacak.

Siciliano İstanbul’da

Geçtiğimiz yıl ‘Likes..’ adlı albümüyle Avrupa müzik listelerini altüst eden Dani Siciliano, İstanbullu hayranlarının karşısına çıkmak için gün sayıyor. Caz ve alternatif müziğe yepyeni bir bakış getiren Sicilliano 29-30 Temmuz geceleri saat 23.00’ten itibaren New Yorker-Nublu-East’te olacak.

Bikiniyle karaya çıkması yasak

Hande Demir, bir süredir sevgilisi Erdinç Acar’la Bodrum-Türkbükü açıklarına demirli teknede tatil yapıyor. Ama duyduğuma göre sevgilisinin bikinili görüntülenmesini istemeyen Acar, onun plaj kıyafetiyle karaya çıkmasına izin vermiyormuş. Hande Demir de ‘Seven erkek kıskanır’ düşüncesiyle onun yasağına uyuyormuş.

Takviye yok

Geçtiğimiz haftalarda Ayşegül Dinçkök’ün estetik operasyon geçirdiği kulaktan kulağa yayılmıştı. Dudaklarına silikon takviyesi yaptırdığı konuşulan Dinçkök, bu söylentilere çok üzülmüş. Hiçbir operasyon geçirmediğini söyleyen ve ‘Uzun zamandır zaten Bodrum’daydım’ diyen Ayşegül Hanım, şimdilerde sessiz sakin bir tatilin tadını çıkarıyor. Kalabalık plajlara inmek yerine Türkbükü’ndeki evinde dostlarını ağırlamayı tercih ediyor.

Nişantaşı ahalisi Bodrum’da buluştu

Nişantaşı’m Derneği, Bodrum-Ortakent’teki Tantra’da geçtiğimiz gün bir davet verdi. Çingene Gecesi adıyla düzenlenen davet, dernek üyelerini bu gözde tatil beldesinde bir araya getirdi. Vakıf başkanı Meral Kozakçıoğlu, Tantra’nın sahibi Mehmet Buyurman ile Murat Murathanoğlu’nun da büyük destek verdiği geceden elde edilen gelirin, Okmeydanı Kimsesiz Çocuklar Yurdu’na bağışlanacağını belirtti.
Yazarın Tüm Yazıları