İstanbul oradaydı

Dünyada lüks mağazacılık konsepti içinde yer alan ve Türkiye’deki ilk mağazasını geçtiğimiz günlerde Kanyon Alışveriş Merkezi’nde açan Harvey Nichols, İstanbul’a gelişini geçtiğimiz hafta düzenlediği bir partiyle kutladı.

Tasarımı, İngiliz etkinlik stilisti Johnny Roxburgh tarafından yapılan partiye neredeyse İstanbul’un tüm elitleri katıldı. /images/100/0x0/55ea3fb8f018fbb8f873e2d0Burç Cemiloğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Unitim Holding tarafından Türkiye’ye getirilen Harvey Nichols partisinde, şıklık yarışı vardı. Büyük önlemlerin alındığı partide konuklar tek tek güvenlik kontrolünden geçti. Geceye Hasan Mingü, Akın-Gülin Öngör Ayşe Beyazıt, İpek Tuzcuoğlu, Gönül Yazar, Ersoy Çetin, Celal Çapa, Derin Mermerci, Tansa Mermerci, Nurettin Hasman ve sevgilisi Eda Taşpınar, Ayşe Hatun Önal, Emre Ergani-Şebnem Işık, Murat Evliyaoğlu ve sevgilisi Güliz Onursal gibi birçok ünlü isim katıldı. Kutlama partisi için İngiltere’den gelen 12 kişilik bir ekip, kuş kostümleriyle şov yaparken, mağazanın her katında farklı konseptler oluşturuldu. Kutlama, saat 23.00’ten sonra mağazanın restoranı Gilt’te gerçekleştirilen ve İngiltere’den özel olarak getirilen dansçı kızların şov yaptığı "gece yarısı partisi"yle sona erdi.

Nişanında babası yoktu

Müteahhit Hasan Erdem’in ilk evliliğinden olan kızı Öykü Erdem, önceki gece Cem Altun ile nişanlandı. İki yıldır flört eden Erdem ve Altun evlilik yolunda ilk adımı Karaköy Liman Lokantası’nda nişan yüzüklerini takarak attılar. Önümüzdeki yaz evlilik planları yapan genç çiftin nişan törenine Öykü Erdem’in babası Hasan Erdem katılmadı. Hasan Erdem ikinci eşi Ayşe San ve üçüz çocuklarıyla birlikte, iki yıldır Miami’de yaşıyor.

Geline hediye araba

Dönmezler Tekstil Sanayi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Şevki Dönmez ile Şebnem Dönmez, önceki gece evlendi. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan nikah töreninde damadın şahitliğini Mert Eres ve Tolga Ağar, gelinin şahitliğini ise Hamza Kaya ve Hızır Keleş yaptı.

Yaş 70 oldu

İşadamı Kemal Gülman, önceki gece 70’inci yaş gününü Esma Sultan Yalısı’nda eşi Feryal Gülman tarafından organize edilen sürpriz bir davetle kutladı. Davete, Serap-Yılmaz Ulusoy, Tülin-Erdoğan Demirören, Ali Şen, Asuman-Hüsnü Güreli, Roksi-İzzet Garih, Maria-Necmettin Eliyeşil, Belma Simavi, Alev-Yaman Törüner, Serra-Osman Merzeci, Şafak-Ali Kibar, Alinur Velidedeoğlu ve nişanlısı Enci Teker, Gülbin-Erkan Simitçioğlu gibi iş ve sosyal hayatın seçkin isimlerinin bulunduğu yaklaşık 250 davetli katıldı. Konuklarını kapıda oğulları Aslan Kemal’le birlikte karşılayan Feryal-Kemal Gülman çifti, mutluluk pozu verdi. Eşinin 70. yaş günü için haftalar öncesinden hazırlanan Feryal Gülman, gecede bir sürpriz daha yaparak eşinin 70 yıla sığan görselini barkovizyonda tüm konuklarla paylaştı.

Süzer kardeşlerin başarısı

The Ritz-Carlton İstanbul, dünyanın en prestijli seyahat dergisi Condé Nast Traveler tarafından "Dünyanın En iyi Otelleri" listesine seçildi. Derginin "En İyi 100 Otel" kategorisinde en yüksek ortalama yüzde 99.6 iken The Ritz-Carlton İstanbul, yüzde 96.1’lik ortalamayla 24. sırada yerini aldı. Bu başarıda Süzer Holding’in iki genç yöneticisi Baran ve Selhan Süzer Kardeşler’in payı büyük.

Haaz Gallery açıldı

Murat Patavi’nin sahibi olduğu Haaz Gallery, 1000 metrekarelik ikinci mekanını bir davetle geçtiğimiz gün Maslak Sun Plaza’da açtı. Açılışta Esin Maraşlıoğlu ve Bahar Korçan’ın da aralarında olduğu iş ve tasarım dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi. Mekanın tasarımını Hollywood yıldızı Salma Hayek’in kardeşi mimar Sami Hayek yaptı. Konuklar müzik eşliğinde hem tasarım harikası birçok ürünü inceleme fırsatı buldu hem de eğlendi. Haaz Gallery, bünyesinde Maxim Velcovsky, Tord Boontje, Alvar Aaalto, Massimo Morozzi gibi ünlü tasarımcıların ürünlerine yer veriyor.
Yazarın Tüm Yazıları