İstanbul modaya doydu

3. GÜN

İstanbul Fashion Week’in üçüncü günü, Şafak Tokur, Seda Zoroğlu ve Çiğdem Akın’ın “Karma 2” adlı defileleriyle açıldı.

Hatice Gökçe’nin Gilman adını verdiği ve swarovski taşlarla süslü koleksiyonu moda severlerin beğenisini topladı.

“SADE-CE” temalı 2012 Yaz Koleksiyonunu sergileyen Özgür Masur, iddialı tasarımlarıyla Moda Haftası’nın konuşulan isimlerinden oldu.

Özlem Süer, Bossa ile olan ortak markası Jean D’art’ın tasarımlarını Odakule’deki moda çadırı yerine Hollanda Başkonsolosluğu’nda düzenlenen defileyle tanıttı.

Cengiz Abazoğlu’nun “Gold Ceremony” adlı koleksiyonunu Çağla Şikel, Özge Ulusoy ve Tülin Şahin’in de aralarında olduğu podyum dünyasının ünlü isimleri tanıttı.

Mehtap Elaidi, ekim ayında Paris Moda Haftası’ndaki defileyle tanıtacağı “İstanbul Tılsımları” adlı 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun konsept sunumunu Tünel’deki Spoil adlı mekanda yaptı. Gül Ağış ise “Hammam Decadence” adlı defilesi, tarihi Galatasaray Hamamı’daydı.

4. GÜN

Bahar Korçan’ın Uğurkan Erez ve Zeynep Akkök gibi ünlü koreograflarla birlikte moda haftasının arka planını anlattığı atölye çalışmasıyla başlayan İstanbul Fashion Week’in 4. gününün ilk defilesinde Deniz Kaprol, “Şato” konseptli koleksiyonunu tanıttı.

2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu tanıtan Rana&Berna Canok’un tasarımlarını çocukluk arkadaşları Emre Ertürk’ün aksesuvarları tamamlarken, Tuvana Büyükçınar, ilk solo defilesinde ‘Şeker İlavesiz’ adını verdiği koleksiyonuyla moda severlerle buluştu.

Gamze Saraçnoğlu’nun “Tribute to Kubrick” (Kubrick’e Övgü) adını verdiği koleksiyonunu ve erkek giyiminin öncü markalarından Giovane Gentile’nin defilesi de davetlilerin beğenisini kazandı.

Evlere servis

BlackBerry’nin yeni modeli BlackBerry Bold 9900’ün tanıtımı, Park Hyatt İstanbul Maçka Palas’ta yapıldı. Daha önce de ünlülere elden verdikleri bedava telefonlar ile gündeme gelen firma, bu kez 9900 adlı yeni modelini evlere servis etti. Özgür Masur’un tasarımlarıyla renk kattığı parti DJ Doğuş Çabakçor müzikleri eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.
Yazarın Tüm Yazıları